Elevator Lab Challenge 2020 pentru fintechurile din Romania

 Elevator Lab Challenge 2020 pentru fintechurile din Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

Raiffeisen Bank Romania in parteneriat cu Raiffeisen Bank Bulgaria lanseaza Elevator Lab Challenge “Advanced Analitics and Loyalty Solutions for Companies Track”, o noua editie a programului de parteneriat  global al Raiffeisen Bank International (RBI) care sprijina dezvoltarea statup-urilor si companiilor de fintech din intreaga lume.

Potrivit sursei citate, anul acesta programul ajuta startup-urile fintech ce detin solutii in domeniile de analiza de date sau loializare sa dezvolte proiecte pilot cu Raiffeisen Bank.

Cei interesati pot aplica incepand de astazi, 26 mai, pe site-ul programului.

Programul de parteneriate Elevator Lab le ofera statup-urilor fintech oportunitatea de a lucra cu experti si mentori din industria bancara si acces la informatiile necesare pentru a testa produsele intr-un proiect pilot. In urma selectiei realizate pe parcursul programului, cele mai bune doua fintech-uri vor beneficia de sprijinul financiar necesar pentru a dezvolta un proiect pilot cu una dintre cele doua tari in domeniul analizei avansate de date sau al programelor de loializare pentru companii.

Potrivit datelor furnizate de institutia bancara, in program se pot inscrie fintech-uri globale “later stage” si startup-uri tech, care au dezvoltate produse sau tehnologii inovatoare in domeniul analizei avansate de date (analiza datelor multicanal, modele de profilare a riscului clientilor functie de modul de tranzactionare analitice predictive de vanzari pentru achizitia de noi clienti) sau in domeniul programelor de loializare (B2B2C, platforme/ portaluri/marketplaces de loializare, programe de loializare omnicanal, tehnologii de management a solutiilor de loializare).

Elevator Lab Challenge se desfasoara in Romania si Bulgaria ca parte a celui mai mare program de parteneriat intre fintech-uri si companii din Europa Centrala si de Est, Elevator Lab, organizat de Raiffeisen Bank International. Anul acesta partenerii pricipali ai programului in Romania sunt TechHub si Asociatia Romana de Fintech (ROFintech).

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare