EEN poate ajuta IMM-uri-le din Vestul si Sud-Vestul Romaniei

 EEN poate ajuta IMM-uri-le din Vestul si Sud-Vestul Romaniei

https://www.facebook.com/eenroboost

Distribuie sa vada si prietenii tai

Pe masura ce criza umanitara declansata de pandemia SARS Cov 2 se prelungeste, economia globala are tot mai mult de suferit. IMM-uri-le sunt printre entitatile cele mai afectate de aceasta situatie. Din fericire nu sunt singure in fata furtunii nemaintalnite care a lovit mapamondul. Printre putinele organizatii implicate activ in sustinerea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii romanesti, se remarca EEN Romania.

EEN Romania face parte din Enterprise Europe Network (EEN)—o inițiativă a Comisiei Europene transpusa in cea mai mare rețea care sprijină întreprinderile din peste 60 de țări din întreaga lume.

Intelegand intrutotul complexitatea evenimentelor curente, EEN a lansat de curand campania “EEN Can Help”. Scopul acesteia este de a oferi sprijin firmelor din cele doua regiuni de dezvoltare, Vest si Sud-Vest Oltenia, in cadrul Enterprise Europe Network.

Echipa EEN isi propune sa vina in intampinarea firmelor cu cateva servicii gratuite, dedicate si adaptate nevoilor in continua schimbare. Profesionistii EEN sunt pregatiti sa ofere antreprenorilor suportul necesar in definirea unei strategii si in gasirea de solutii pentru supravietuirea si chiar dezvoltarea afacerii.

Tot ce trebuie sa faca oamenii de afaceri, este sa ceara ajutorul EEN, trimitand un mail pe adresa ??????????@???????.??, in care sa detalieze dificultatea intampinata, alaturi de toate datele de contact.

Un consultant EEN este mereu pregatit pentru a oferi consulanta, in cel mai scurt timp posibil.

Astfel, daca aveti nevoie de furnizori, cautati solutii alternative de aprovizionare, nu aveti acces la materii prime, cautati tehnologii pentru reconversia productiei, vreti sa va schimbati modelul de afaceri sau aveti orice alta problema ce tine de competenta noastra, va rugam sa ne contactati.

Echipa EEN – Ro-Boost SMEs  este pregatita sa va ofere suport!

Nu uitati sa urmariti activitatea EEN – Ro-Boost SMEs si pe Facebook!  Echipa EEN este online pentru dumenavoastra cu actualizari permanente,  informatii relevante si anunturi importante despre resurse, finantari, evenimente online.

 

Sursa: https://www.eenroboost.ro/campania-een-can-help/ 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare