Eco Electrice – in top 100 retaileri romani pentru produse de iluminat

 Eco Electrice – in top 100 retaileri romani pentru produse de iluminat
Distribuie sa vada si prietenii tai

Societatea Barecob SRL a fost infiintata in anul 2006, avand ca obiect de activitate vanzarea articolelor de iluminat in magazine specializate.

Inca de la infiintare, cota de piata a firmei a avut o crestere anuala constanta, iar in ultimii 10 ani, cifra de afaceri a magazinelor Eco Electrice a crescut in mod spectaculos, ajungand laaproape  6,5 milioane de lei/ an in 2019.

Magazinele BARECOB ofera produse de calitate, la preturi accesibile cu aspect deosebit care au ca obiectiv reflectarea personalitatii beneficiarilor, totul repezentand eleganta prin simplitate. Firma a avut o evolutie anuala constanta a cotei de piata in primii 3 ani. Dar, varful de lance a fost anul 2010. 2010 a adus o crestere spectaculoasa a cifrei de afaceri, aceasta aproape dublandu-se.

Eco Electrice – o afacere de succes offline si online

Firma si-a extins activitatea in online, investind in urma cu cativa ani in mai multe magazine virtuale, nisate pe game diversificate de produse.  iata corpurilor de iluminat a fost marcata in ultimii ani de transformari rapide si profunde, atat din punct de vedere al design-ului, cat si din perspectiva tehnologica. Dar Eco Electrice a stiut sa isi tina aproape clientii, ghidandu-i in trecerea  de la corpurile de iluminat clasice la cele moderne eco, led, etc. Desi comercializarea corpurilor de iluminat pare a se adresa in special clientilor rezidentiali, societatea Barecob ofera si servicii corporate. Alaturi de produsele de calitate, oferite la un pret accesibil, una din componentele succesului afacerii Barecob o constituie cu siguranta profesionalismul echipei si leadership-ul conducerii.  Astazi Barecob este printre primii 100 retaileri din domeniul comertului cu produse electrice din Romania.

http://www.eco-lustre.ro

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare