Eco Electrice & Eco Lustre- magazine online & offline de produse electrice

 Eco Electrice & Eco Lustre- magazine online & offline de produse electrice
Distribuie sa vada si prietenii tai

BARECOB SRL  se numeste societatea care a transformat un magazin in care se vindeau cu succes sute de produse electrice din Strada Victoriei 158, Targu Jiu, 210234, intr-un brand cunoscut la nivel national, posesor a doua magazine virtuale Eco Lustre si Eco Electrice .

Tot ce este ECO este la moda!

Toate corpurile noastre de iluminat sunt construite in asa fel incat sa fie prietenoase cu mediul inconjurator, contribuind astfel la diminuarea poluarii.

Daca esti in proces de amenajare a locuintei sau daca pur si simplu vrei sa improspatezi designul casei tale, atunci ati ajuns pe site-ul potrivit.

Pe www.electrice-eco.ro gasiti o multitudine de modele de aparataj si parti componente din sisteme electrice si iluminat. Calitatea, eleganta, simplitatea dar si preturile accesibile fac din produsele noastre , produse ideale pentru tot ceea ce este necesar unei case moderne!

Ca idei de care ati putea tine cont atunci cand va ganditi la corpurile de iluminat de interior indraznim sa va facem cateva sugestii:

In bucatarie si baie puteti opta pentru plafoniere si spoturi rezistente la caldura si umiditate.
In cazul iluminatului din birou, puteti opta pentru lampi cu lumina variabila si brate mobile.
Dormitorul are nevoie de o lumina mai intima, de aceea o plafoniera cu posibilitatea de a regla intensitatea luminii este ideala. De asemenea aici puteti instala si lampi de o parte si de alta a patului, foarte utile pentru atunci cand doriti sa cititi.
Nici gradina nu trebuie neglijata, iar noi va punem la dispozitie si corpuri de iluminat pentru exterior. Cu ajutorul acestora veti putea pune in evidenta arhitectura gradinii, a terasei, si a casei, totodata ajutand la imbunatatirea securitatii locuintei.


Site-ul www.eco-lustre.ro vine in intampinarea dorintelor clientilor sai cu cele mai potrivite produse, idei si servicii pentru iluminatul interior si exterior al casei, toate la cel mai bun pret.

Pe langa oferta diversificata de produse, alaturi de un excelent raport calitate-pret, www.eco-lustre.ro aduce si o gama completa de servicii de consultanta pre-vanzare si post-vanzare pentru produsele comercializate.

Furnizorii nostri sunt atent selectionati, iar solutiile noastre rafinate reusesc sa satisfaca exigentele clientilor nostri.
Dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri, actualizand zilnic site-ul cu produse noi si cautand sa satisfacem toate cerintele in timp util.

Showroom Targu-Jiu  
Program:
Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:00 – 18:00
Duminica: 09:00 – 16:00

Adresa:
Str.Victoriei, Nr. 158
210234, Targu-Jiu, Jud. Gorj

Telefon:
0731.838.363 / 0723.293.034

Email: [email protected]

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Ne gasiti in Strada Victoriei 158, Targu Jiu 210234!Postari asemanatoare