Echipamente si aparatura medicala in valoare de 800.000 lei la SJU Targu Jiu

 Echipamente si aparatura medicala in valoare de 800.000 lei la SJU Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu achizitioneaza echipamente medicale in valoare de aproape 800.000 RON, finantarea fiind asigurata de catre Consiliul Judetean, administratorul unitatii medicale mentionate.

Contractul de furnizare echipamente si aparatura medicala este impartit in sase loturi.

Prin imbunatatirea conditiilor de investigare si tratare a bolnavilor internati in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, se urmareste cresterea gradului de satisfactie al acestora, ridicarea standardului calitativ al spitalului, cresterea numarului de pacienti tratati, cat si cresterea numarului si tipului de servicii medicale. Pentru desfasurarea corespunzatoare a activitatii medicale, cresterea calitatii actului medical din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, se impune dotarea corespunzatoare, in regim de urgenta, pe loturi, a echipamentelor care fac obiectul prezentei achizitii”, se precizeaza intr-un comunicat al CJ Gorj.

De asemenea, unitatea spitaliceasca a alocat suma de peste 1,7 milioane RON pentru achizitia de reactivi, acestia fiind folositi de catre laboratoarele de analize medicale, produsele urmand sa fie livrate incepand cu a doua jumatate a lunii aprilie.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare