Echipamente medicale moderne pentru sectia ORL a SJU Targu Jiu

 Echipamente medicale moderne pentru sectia ORL a SJU Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sectia ORL a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu a fost dotata cu instrumentar medical modern, alte echipamente medicale si televizoare pentru saloanele in care sunt internati pacientii.

Am dotat Sectia ORL a Spitalului Judetean cu truse de instrumentar, echipamente medicale si alte materiale necesare functionarii acesteia in conditii optime. Banii au fost alocati la sfarsitul anului trecut, atunci cand, prin hotarare de consiliu, am stabilit ca 177.000 lei sa fie directionati catre spital. (…)

(…) Asa cum am mai anuntat, avem prevazute si sumele necesare pentru dotarea heliportului de la Targu Jiu, in asa fel incat sa poata fi folosit si pe timpul noptii. Este o investitie consistenta, in valoare de 3,5 milioane lei si care se adreseaza, in primul rand sistemului sanitar, pentru transportul bolnavilor. (…)

(…) Nu ne oprim aici. Vom continua sa investim in sistemul sanitar din municipiu pentru ca sanatatea targujienilor este o prioritate”, a transmis primarul Marcel Romanescu pe un site de socializare.

Potrivit medicului sef al Sectiei ORL, doctor Violeta Dina, instrumentarul medical va fi utilizat in interventiile de chirurgie endoscopica la nivelul sectiei, iar televizoarele au fost montate in cele sase saloane.

Multumim reprezentantilor Primariei Targu Jiu si domnului primar pentru ca au venit in sprijinul nostru. Instrumentarul medical receptionat astazi va fi utilizat in interventiile de chirurgie endoscopica ce au loc in Sectia ORL, contribuind astfel la cresterea calitatii actului medical. De asemenea, cele sase televizoare sunt binevenite, pacientii putandu-se bucura de conditii hoteliere mai bune. Domnul primar ne-a promis ca ne va sprijini si pe viitor, daca vom mai avea nevoie”, a precizat medicul Dina.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare