Echipamente de ultima generatie la SJU Targu Jiu

 Echipamente de ultima generatie la SJU Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

SJU Targu Jiu cumpara echipamente medicale de ultima generatie si mese de operatie, printr-un contract de achizitie cu o valoare de peste 2.5 milioane RON, impartit in 15 loturi.

Echipamentele trebuie sa fie furnizate incepand cu aceasta toamna, noutatea fiind reprezentata de un sistem complet pentru chirurgia coloanei lombare.

Se vor mai achizitiona un sistem de endoscopie digestiva, un defibrilator, doua frigidere mortuare, o masa pentru autopsie, un electroelevator, lampi, un sistem de monitorizare a debitului cardiac, o masa de operatie pentru ginecologie, o statie centrala monitorizare pacienti cu opt monitoare, precum si cinci monitoare functii vitale pentru Sectia Pediatrie.

In momentul de fata, dotarea din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu este insuficienta, unele echipamentele din dotare fiind depasite fizic si moral. Prin imbunatatirea conditiilor de investigare si tratare a bolnavilor internati in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu, se urmareste cresterea gradului de satisfactie al acestora, ridicarea standardului calitativ al spitalului, cresterea numarului de pacienti tratati, cat si cresterea numarului si tipului de servicii medicale„, au punctat reprezentantii Consiliului Judetean Gorj.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare