„Duelul Viorilor” ajunge la Targu Jiu

 „Duelul Viorilor” ajunge la Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Turneul “Duelul Viorilor” soseste la Targu Jiu, cu un recital ce va avea loc in Parcul Coloanei Infinitului, marti, 28 septembrie.

Pe scena vor urca Liviu Prunaru – concertmaestrul orchestrei Concertgebouw Amsterdam, care canta pe vioara Stradivarius Pachoud si Gabriel Croitoru – solist concertist al Orchestrelor si Corurilor Radio, Filarmonicilor din Cluj-Napoca si Ploiesti, care canta pe vioara Guarneri del Gesu Catedrala, acompaniati de pianistul Horia Mihail.

Pentru ca primul spectacol de lumini a fost foarte bine primit, asa cum am anuntat, organizam si al doilea eveniment marti, 28 septembrie.

La ora 19:00, in Parcul Coloanei Infinitului va incepe unul dintre cele mai frumoase spectacole organizate in acest an: concertul „Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri”, din cadrul seriei Turnee de Poveste la Targu Jiu (…).

(…) Imediat dupa concert, incepe spectacolul de lumini, de aceasta data cu mai multe drone si pentru un timp mai indelungat”, a declarat primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu.

Vezi AICI mai multe detalii!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare