Drumul dintre Targu Jiu si Severin intra in reabilitare

 Drumul dintre Targu Jiu si Severin intra in reabilitare
Distribuie sa vada si prietenii tai

Bogdan Bratu, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, a anuntat ca drumul dintre Targu Jiu si Droberta Turnu Severin va fi modernizat.

Bratu a confirmat ca lucrarile vor incepe chiar in aceasta toamna si sunt impartite pe doua tronsoane, modernizarea urmand sa inceapa pe raza judetului Mehedinti, acolo unde starea carosabilului este mult mai proasta.

Avem licitat tronsonul dintre Motru si Severin. Din pacate, este contestat acum la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si sper sa avem repede o judecata acolo pentru a se atribui lucrarile castigatorului. Apoi ne putem apuca de treaba pe tronsonul existent pe raza Mehedintiului. Acum avem in curs de licitatie tronsonul de la Targu Jiu la Motru si sper ca pana la sfarsitul lui august anul viitor sa avem tot acest sector de drum modernizat cu covor asfaltic nou, marcaje noi si indicatoare, tot ce presupune o astfel de lucrare. Este o lucrare care are finantarea asigurata asa ca nu se pune problema lipsei banilor. Pe acest drum nu s-au mai facut lucrari de modernizare de circa 20 de ani si tocmai de aceea acum a fost prins in acest proiect pentru a executa lucrarile necesare”, a completat seful DRDP Craiova.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare