Doua blocuri din Targu Jiu vor fi reabilitate prin PNRR

 Doua blocuri din Targu Jiu vor fi reabilitate prin PNRR
Distribuie sa vada si prietenii tai

Blocurile cu numerele 54 si 52 aflate pe Bulevardul Victoriei din municipiul Targu Jiu urmeaza sa fie reabilitate termic, finantarea pentru cele doua lucrari facandu-se prin PNRR. Contractul cu asociatiile de locatari ale celor doua imobile a fost deja semnat.

“(…) Este vorba de blocurile cu numerele 54 si 52 din Bulevardul Victoriei. In primul caz, valoarea interventiilor depaseste 1 milion de euro (peste 5 milioane de lei), iar in privinta blocului numarul 52, suma se apropie de 400.000 euro (1,9 milioane lei). Lucrarile de care vor beneficia cele doua constructii constau in: reabilitare termica (anvelopare), termoizolare planseu pod, refaceri trotuar de garda (pentru protejarea fundatiei), diverse reparatii locale, sisteme alternative de producere a energiei electrice (panouri fotovoltaice care vor asigura consumul de energie din spatiile comune), reabilitarea si modernizarea instalatiilor de iluminat pentru spatiile comune, sisteme inteligente de umbrire, sistem inteligent de reglare a instalatiilor electrice, montarea de tamplarie performanta, cu rama din PVC”, a declarat primarul Marcel Romanescu, pe un site de socializare.

Edilul din Targu Jiu a precizat ca ca mai sunt si alte proiecte depuse la Ministerul Dezvoltarii, tot pentru reabilitarea blocurilor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare