Dorinta Gradinitei “Priki’n Dell”

 Dorinta Gradinitei “Priki’n Dell”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Gradinitele isi redeschid portile, asteptandu-si piticii, adaptandu-si spatiile si activitatea la noua situatie impusa de pandemie.

Din fericire, odata cu relaxarea masurilor luate de catre autoritati pentru a limita raspandirea noului virus, a venit si momentul mult asteptat de catre toti parintii care nu au solutii pentru a-si sti copiii in siguranta, bine ingrijiti, pe perioada programului de munca. Asadar, masurile necesare in vederea redeschiderii creselor, gradinitelor, after-school-urilor, pentru prevenirea imbolnavirii cu coronavirus, au fost deja publicate in Monitorul Oficial.


Fiecare unitate de invatamant va asigura adoptarea masurilor necesare in vederea pregatirii deschiderii unitatilor de invatamant prescolar, conform prevederilor Ordinului comun. Spre exemplu, materialul necesar pentru fiecare activitate va fi asigurat individual. Jucariile care nu pot fi spalate vor fi eliminate din sala de grupa, precum si celelalte accesorii neesentiale. Activitatile in aer liber vor reprezenta o proportie cat mai mare din program. In acelasi timp, afara, pot fi mai multe grupe, cu respectarea conditiilor privind evitarea contactului strans intre copii si a jocurilor care presupun apropierea la mai putin de doi metri. Copiii nu trebuie sa aduca de acasa, in unitatea de invatamant, jucarii sau alte obiecte care nu sunt necesare.


In febra pregatirilor pentru redeschidere se gaseste si deja faimoasa si foarte cautata gradinita targujiana „Priki’n Dell” – Dorinta Gradinitei

Misiunea pe care si-a propus-o inca de la infiintare Gradinita Priki’n Dell a fost aceea de a forma o minicomunitate in comunitate, o gradinita vie, mereu deschisa copiilor, cadrelor didactice si parintilor. Un loc unde fiecare copil se simte confortabil, poate sa-si dezvolte in mod liber, integral si armonios personalitatea si talentele, sa-si descopere autonomia si identitatea si sa se pregateasca temeinic pentru integrarea in societatea viitorului.


Pentru a-si putea continua misiunea in formula completa, Gradinita Priki’n Dell, are o dorinta. Dorinta Gradinitei Priki’n Dell este de a-si intregi colectivul. In acest scop, cauta o educatoare, neaparat iubitoare de pitici, pentru o calatorie palpitanta alaturi de copii. Pretentiile sunt ridicate, prichindeii cautandu-si o educatoare care stie ca „a preda” inseamna sa te atingi de sufletul cuiva. O doamna educatoare care a inteles ca nu este usor si ca tot timpul trebuie sa investesti in tine personal si profesional, pentru ca altfel nu vei mai putea „transmite” emotii si cunostinte. Alaturi de scumpa doamna/domnisoara educatoare, ne dorim sa aducem in echipa si o doamna ingrijitoare, musai iubitoare de copii si grijulie tare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare