Domina Imobiliare ofera cinci sesiuni de consultanta gratuita in evaluarea pretului de vanzare a locuintei

 Domina Imobiliare ofera cinci sesiuni de consultanta gratuita in evaluarea pretului de vanzare a locuintei
Distribuie sa vada si prietenii tai

Domina Imobiliare, agentia de Real Estate cu cea mai mare baza de clienti din regiunea Oltenia, anunta lansarea unei campanii ce vizeaza sustinerea proprietarilor in demersurile de vanzare a proprietatilor de tip apartament sau garsoniera. Pornind de la importanta evaluarii corecte a pretului de vanzare, Domina Imobiliare ofera in luna aprilie cinci sesiuni de consultanta gratuita, prin care proprietarii apartamentelor sau garsonierelor pot afla pretul de vanzare corect al locuintelor pe care le detin, ca prim pas in procesul de tranzactionare rapida si eficienta.

Pentru a intra in procesul de selectie al celor cinci beneficiari, toti cei interesati pot completa formularul dedicat al campaniei*, disponibil aici: https://domina.ro/campanie-consultanta

Stabilirea pretului corect al unei proprietati este un element extrem de important in tranzactionarea imobiliara de succes. De aceea, este recomandat ca inainte de a incepe demersurile de vanzare, aceasta etapa sa fie atribuita unui consultant specializat in tranzactii imobiliare, cu experienta in evaluarea obiectiva a proprietatii in raport cu pozitionarea pe harta a imobilului, accesibilitatea, lichiditatea zonei, suprafata, structura, vechimea, standardele vecinatatilor, finisaje, precum si multe alte caracteristici specifice fiecarei locuinte in parte.

Adesea, evaluarea corecta a pretului de vanzare al unui imobil poate face diferenta intre succesul tranzactionarii eficiente si esecul pe termen scurt si mediu. Sunt aspecte pe care, din pacate, multi dintre clientii nostri nu le considera importante sau prioritare, dar, de cele mai multe ori, a promova un apartament la un pret prea mare sau prea mic poate insemna imposibilitatea de a-l mai trata ca pe o oferta de luat in calcul in perioada imediat urmatoare. De aceea, pentru clientii nostri, care au in plan vanzarea unui astfel de imobil, am lansat o campanie prin care oferim cinci sesiuni de consultanta in evaluarea pretului corect de vanzare”, Ruben Draghici, General Manager Domina Imobiliare.

De ce este importanta pentru vanzator estimarea corecta a pretului locuintei?

  • Poate creste numarul cumparatorilor interesati de achizitie, care dispun de suma ceruta, in termenii indicati.
  • Poate creste sansele de vanzare rapida si la pretul pietei.
  • Poate genera estimari corecte ale costurilor suplimentare pe care le-ar putea include imbunatatirile locuintei.
  • Poate ajuta cumparatorul sa isi urmeze calendarul de investitii sau un plan de rambursare a creditelor.

*Campania se va desfasura in perioada 5 aprilie – 29 aprilie.

*Castigatorii vor fi anuntati in data de 6 mai.

Ai nevoie de informatii si detalii suplimentare? Ne poti contacta pe e-mail, la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0737 800 000.

Despre Domina Imobiliare

Cu experienta de peste 13 ani in domeniul imobiliar, Domina Imobiliare este cel mai important jucator al pietei tranzactiilor de profil din judetul Gorj, avand un portofoliu de sute de oferte active constant, gestionate de o echipa specializata. Prin experienta miilor de tranzactii efectuate cu succes, Domina Imobiliare este punctul de intalnire al nevoilor din industriile creative, de productie si de servicii, fiind principalul reper al celor peste 12.000 de clienti care au beneficiat de serviciile complete ale agentiei.

In anul 2019, Domina Imobiliare a ales sa demareze un proces amplu de digitalizare a proceselor si fluxurilor de lucru specifice, devenind una dintre agentiile cu apetit crescut pentru eficientizarea activitatii imobiliare.

www.domina.ro

[email protected]

0737 800 000

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare