Domina Imobiliare: Infinity Residence 3 intra oficial in portofoliul agentiei

 Domina Imobiliare: Infinity Residence 3 intra oficial in portofoliul agentiei
Distribuie sa vada si prietenii tai

Infinity Residence 3, cel mai nou proiect imobiliar rezidential de anvergura din Targu Jiu, anunta oficial primele informatii despre apartamentele si garsonierele gandite in cel mai mic detaliu pentru a oferi confortul si siguranta viitorilor locatari.

Promovat si vandut in exclusivitate prin portofoliul agentiei Domina Imobiliare, Infinity Residence 3 se bucura de notorietatea, increderea si prestigiul dezvoltatorului imobiliar cu experienta validata in domeniu.

Ansamblul rezidential este situat in apropierea Parcului Coloana Infinitului, in vecinatatea celor mai importante puncte de interes pentru orice tip de proprietar. Gandit pe un regim de inaltime de tip P+2E, Infinity Residence 3 pune la dispozitia cumparatorilor 78 de unitati, atat garsoniere, cat si apartamente cu 2 si cu 3 camere. Cu suprafete si compartimentari diferite, stabilite eficient de profesionisti in arhitectura si constructii, fiecare dintre acestea pot indeplini cele mai exigente criterii de selectie ale locuintei ideale.

Cumparatorii care vor alege una dintre unitatile din ansamblul Infinity Residence 3 vor beneficia de un set de avantaje, cum ar fi: posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata pusa la dispozitie de funizorii colaboratori si includerea unui loc de parcare in costurile de achizitie. Mai mult decat atat, Domina Imobiliare nu percepe taxe de comisionare pentru clientii care vor alege oricare dintre cele 78 de apartamente sau garsoniere (0% Comision pentru cumparator).

Cu experienta dovedita in colaborarea eficienta cu dezvoltatori imobiliari, am reusit ca in ultimii ani sa aducem in portofoliul Domina Imobiliare 15 ansambluri rezidentiale de top din Targu Jiu. Pentru fiecare dintre partenerii nostri dezvoltatori, punem la dispozitie intregul set de competente ale echipei de agenti si consultanti imobiliari, precum si instrumentele necesare promovarii si vanzarii eficiente. Am fost parte din proiectul Infinity Residence 3 inca de la inceput si am urmarit indeaproape fiecare etapa de constructie, pentru a le putea oferi clientilor interesati de achizitii toate detaliile necesare luarii unei decizii rapide si inspirate”, Ruben Draghici, Manager General Domina Imobiliare.

Termenul de finalizare al proiectului imobiliar este septembrie 2024, iar in vederea achizitiei, dezvoltatorul permite toate optiunile de plata (cash sau prin credit imobiliar).

Mai multe detalii despre oferta ansamblului rezidential pot fi gasite aici: https://www.domina.ro/ansambluri/infinity-residence-3-2.

Contact rapid Domina Imobiliare: 0737 800 000 / [email protected]

Despre Domina Imobiliare

Cu peste 15 ani experienta in tranzactii imobiliare de succes in Targu Jiu, Domina Imobiliare detine un portofoliu impresionant de proprietati diverse (garsoniere, apartamente, case/vile, terenuri, spatii comerciale, depozite), oferind toate serviciile dedicate si conexe intermedierii imobiliare celor peste 14.000 de clienti. Din 2022, Domina Imobiliare a devenit prima agentie imobiliara din judetul Gorj care a introdus politica de comisionare zero pentru cumparatori si chiriasi.

Partenerii Domina Imobiliare (dezvoltatori imobiliari, vanzatori) se bucura de un set complet de beneficii de promovare a ofertelor prin mai mult de 10 platforme imobiliare de renume (Imobiliare.ro, Olx, Storia, Imopedia, La Jumate, Homezz, Publi24, Imoradar24, Romimo, Compari Imobiliare).

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare