Domina Imobiliare anunta cele mai importante cifre ale celor 12 ani de experienta pe piata imobiliara din Oltenia

 Domina Imobiliare anunta cele mai importante cifre ale celor 12 ani de experienta pe piata imobiliara din Oltenia
Distribuie sa vada si prietenii tai

Domina Imobiliare, cea mai importanta companie de Real Estate din Oltenia, anunta cifre-reper, adunate in cei peste 12 ani de experienta. Aproape 12.000 de clienti au facut parte din fluxul agentiei, generand peste 4000 de tranzactii finalizate cu succes de o echipa completa de consultanti imobiliari.

Cu o viziune si o cultura organizationala orientata spre clientii sai, Domina Imobiliare a continuat in fiecare an sa dezvolte brandul, compania ramanand prima optiune ca partener pe termen lung pentru cumparatori, vanzatori sau dezvoltatori imobiliari in contextul serviciilor integrate oferite (consultanta imobiliara, intermediere, evaluare a oportunitatilor imobiliare locale) pentru apartamente, garsoniere, terenuri, depozite sau spatii comerciale.

Intr-un an total atipic pentru multe domenii de activitate, Domina Imobiliare a reusit sa continue trendurile de investitie in echipa, canale de comunicare proprii, activitati de promovare si de tehnologizare a agentiei, actiuni ce valideaza pozitionarea pe piata locala ca lider, precum si garantia oferita clientilor prin acces la servicii imobiliare profesionale. De asemenea, in decursul acestui an, Domina Imobiliare a implementat actiuni menite sa creasca gradul de informare al clientilor prin lansarea unui studiu de piata dedicat masurarii intentiei de tranzactionare.

In contextul parcurgerii unui an sensibil, Domina Imobiliare a sustinut partenerii agentiei in vederea continuarii investitiilor eficiente, optimizand timpul fiecaruia dintre clientii nostri si alocand resurse suplimentare pentru a creste si mai mult calitatea serviciilor oferite. Este un efort care ne-a apropiat si mai mult de portofoliul de clienti, care ne-a facut sa intelegem, inca o data, ca domeniul imobiliar este un punct-cheie, aflat la intrepatrunderea tuturor industriilor, nevoilor si obiectivelor de crestere si dezvoltare al persoanelor fizice sau juridice, dupa caz.”, Ruben Draghici, Manager General Domina Imobiliare.

Conform www.domina.ro, interesul manifestat de clienti pentru domeniul imobiliar este in continua crestere, in 2020 fiind cu 13.08% mai multi vizitatori in perioada ianuarie-septembrie fata de aceeasi perioada a anului anterior. Astfel, domeniul este privit de specialisti cu optimism, aspect validat prin oportunitati reale existente si prin mentinerea perspectivelor de investitie intr-o industrie care concentreaza nevoile de extindere ale companiilor private, de crestere a calitatii vietii persoanelor fizice sau de reconversie profesionala (de exemplu: inchirierea unor spatii de lucru noi prin accesarea fondurilor europene).

In fiecare luna, mesajele si anunturile Domina Imobiliare ajung la peste 20.000 de vizitatori unici ai website-ului www.domina.ro si la peste 40.000 de utilizatori ai platformelor de Social Media. Alaturi de alte canale de comunicare folosite, Domina Imobiliare reuseste, astfel, sa ajute clientii din portofoliu sa se informeze corect, sa evalueze oportunitatile active, sa identifice ofertele potrivite si sa tranzactioneze optim si rapid, in raport cu nevoile proprii.

Pentru a raspunde cu maxima seriozitate si profesionalism cerintelor primite, Domina Imobiliare a construit o echipa completa prin ariile de specializare ale membrilor sai: consultanti imobiliari, experti in vanzari si in gestionarea ofertelor, specialisti in comunicarea interna si externa, experti in management si in dezvoltarea si implementarea viziunii Domina Imobiliare.

De asemenea, pentru a asigura promovarea ofertelor si finalizarea cu succes a tranzactiilor in intervale de timp optime, Domina Imobiliare a lansat parteneriate de lunga durata cu cele mai importante platforme de profil sau generale: Olx si Storia.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare