Domeniul HoReCa scutit inca 90 de zile de la plata impozitului specific

 Domeniul HoReCa scutit inca 90 de zile de la plata impozitului specific
Distribuie sa vada si prietenii tai

Seful Cancelariei primului-ministru, Ionel Danca, a anuntat ca firmele din industria HoReCa vor fi scutite de plata impozitului specific pentru o perioada suplimentara de 90 de zile.

Prin ordonanta de urgenta initiata de Ministerul Economiei, in domeniul HoReCa au fost adoptate doua reglementari importante, respectiv scutirea de la plata impozitului specific pentru acest domeniu pentru o perioada de 90 de zile care se adauga la perioada anterioara, de 60 de zile, perioada starii de urgenta, perioada pentru care au fost scutiti de la plata impozitului specific. Mecanismul in baza caruia se va aplica aceasta scutire este urmatorul: impozitul acesta este un impozit anual datorat de catre operatorii economici din zona hoteluri, restaurante, cafenele si din cuantumul impozitului anual, calculat la 365 de zile, se scade perioada de 90 de zile pentru operatorii economici care beneficiaza de aceasta facilitate, la care se adauga cele 60 de zile anterioare”, a declarant Ionel Danca.

Plata acestui impozit se va face pana la data de 25 octombrie, fiind amanat termenul de 25 iulie, a mai precizat seful Cancelariei premierului.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare