Dispozitive de ultima generatie pentru Sectia Ortopedie-Traumatologie a SJU Targu Jiu

 Dispozitive de ultima generatie pentru Sectia Ortopedie-Traumatologie a SJU Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sectia Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, prin ajutorul acordat de catre mediul de afaceri din judetul Gorj, beneficiaza acum de un sistem complet Stryker System 8 de ultima generatie in valoare de 20.000 euro. Echipamentul ofera precizie si siguranta in utilizare si este folosit pentru interventiile din cadrul sectiei de ortopedie.

Atunci cand antreprenori din sistemul privat se implica in sistemul public, visurile pot deveni realitate.Un asemenea vis a devenit realitate si pentru Sectia Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Tg Jiu, prin ajutorul important acordat de catre mediul de afaceri pentru achizitia unui sistem complet Stryker System 8 de ultima generatie in valoare de 20.000 euro, atat de necesar si folosit zilnic pentru interventiile din cadrul sectiei de ortopedie. Un asemenea sistem ofera precizie, siguranta in utilizare si ne plaseaza in randul sectiilor moderne de la nivel national.

Multumesc prietenilor din mediul privat: Asociatia Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017 – Domnilor Lelius Stanusoiu si Calin Lemnaru, EcoElectrice – Andreea Ecobescu, Petworld – Robleo Com – Loredana Balan, LifeScan Clinic, Lorkims – Instant Cash – Costin Cochina, Ilie Ilinca, Lorgis SRL, Helen Market KSM, MBN Clinic”, a declarat medicul Bogdan Niculescu, seful sectiei Ortopedie din cadrul SJU Targu Jiu.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare