Disney Plus ajunge curand in Romania. Data lansarii si pretul abonamentului au fost date publicitatii

 Disney Plus ajunge curand in Romania. Data lansarii si pretul abonamentului au fost date publicitatii
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Dignited

Disney Plus, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a anuntat datele de lansare in 42 tari si 11 teritorii pentru aceasta vara, inclusiv pentru Romania.

Serviciul de streaming Disney Plus se va lansa in Romania pe 14 iunie iar pretul pentru un abonament lunar este de 29,99 RON cu optiunea de a achizitiona si un abonament anual de 299,90 RON.

Platforma va permite vizionarea a cate patru profile simultan si descarcari nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate. Parintii le vor putea creea copiilor profiluri speciale de continut dedicat cu o interfata usor de navigat.

Disney Plus a fost lansat in toamna anului 2019, are 118 milioane de abonati si intra pe o piata concurentiala care include nume precum Netflix, HBO Max sau Amazon Prime.

Noul serviciu de streaming cuprinde filme si productii de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars si National Geographic, alaturi de „The Simpsons” si multe altele. In anumite tari, serviciul include si noul brand de productii de divertisment general, Star.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare