Discovery isi lanseaza propriu serviciu de streaming

 Discovery isi lanseaza propriu serviciu de streaming
Distribuie sa vada si prietenii tai

Discovery a anuntat ca va lansa Discovery+, serviciu de streaming cu abonament al emisiunilor inspirate din realitate.

Platforma va fi disponibila in SUA din 4 ianuarie 2021. Discovery+ va fi lansata global in mai multe etape, cu faza initiala acoperind 25 de teritorii si fiind deja inceputa cu India, Marea Britanie si Irlanda.

Am lucrat metodic in ultimii doi ani pentru a oferi toate avantajele noastre strategice chiar de la lansarea platformei Discovery+, incluzand parteneriate de distributie si publicitate in intreaga lume, o oferta mondiala de marci de calitate, personalitati autentice si cea mai mare biblioteca de continut la lansare a unui serviciu VOD , precum si o lista uriasa de programe exclusive. Cu Discovery+ profitam de oportunitatea globala de a oferi lumii un produs distinct si diferit. Credem ca discovery+ va completa perfect portofoliu de streaming”, au declarat reprezentantii Discovery.

Pentru achizitie directa, serviciul Discovery+ va fi disponibil in incepand cu 4,99 USD lunar, cu o versiune fara publicitate, disponibila pentru 6,99 USD lunar. Fiecare cont va include pana la cinci profiluri de utilizator si vizionarea a patru fluxuri audio-video simultane. La lansare, serviciul Discovery+ va fi disponibil pe platforme hardware importante, inclusiv televizoare smart, browsere web, telefoane mobile si tablete.

Discovery+ va reuni continut produs de Discovery Channel, HGTV, Food Network, A&E, History Channel si Lifetime.

Discovery, Inc. este lider mondial in divertismentul inspirat din realitate, furnizand continut care inspira, informeaza si delecteaza o audienta de fani pasionati din intreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de continut original anual, disponibil in 220 de teritorii si 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV indragite in intreaga lume, puse la dispozitia fanilor pe toate ecranele.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments