Despre nevoia de securitate

 Despre nevoia de securitate
Distribuie sa vada si prietenii tai

Plasarea pe nivelul II al piramidei lui Maslow subliniază importanța acordată sentimentului de siguranță, cu o componentă cibernetică a cărei pondere are evoluție exponențială. Adaptabilitatea este cuvântul de ordine. Sfaturile specialiștilor fac trimitere la adoptarea unei conduite prudențiale.

Reacția în fața provocărilor tehnologice trebuie susținută de o informare aprofundată. Criminalitatea (informatică) suferă mutații, în condițiile în care flexibilitatea granițelor virtuale devine tot mai evidentă. Păstrând proporțiile, aceleași reguli se aplică la nivel local, regional, național sau internațional. Victimele pot să fie persoane fizice, simplii întreprinzători sau companii multinaționale puternice. Interesele agresorilor se intersectează și victimele colaterale înregistrează pierderi importante. Instituțiile guvernamentale acordă suport și au la rândul lor nevoie de sprijin, atât din partea furnizorilor de produse și servicii de securitate, cât și din partea cetățenilor. Efortul este comun și rezultatele înregistrate produc efecte pe termen lung doar în condițiile unei bune coordonări și a respectării principiilor statuate. Cadrul legal încearcă să formalizeze, printre altele, conduita în domeniu. Recomandările vin în completarea regulamentelor, a procedurilor și încearcă să răspundă așteptărilor.

Sursa video: EMI TV NAȚIONAL

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare