Descopera TOP 5 cele mai scumpe imobile de pe OLX, din judetul Gorj!

 Descopera TOP 5 cele mai scumpe imobile de pe OLX, din judetul Gorj!
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: OLX

Intr-o piata imobiliara in continua dezvoltare, judetul Gorj nu face exceptie. OLX, una dintre cele mai populare platforme online de vanzari si cumparari, gazduieste o gama variata de proprietati, de la terenuri pana la case si hoteluri de lux.

Astazi, vom explora topul celor mai scumpe imobiliare disponibile in acest moment in judetul Gorj, care atrag atentia prin preturile lor impresionante.

I. TEREN INTRAVILAN INDUSTRIAL | 85.924MP | DESCHIDERE 20 ML | TARGU JIU – In fruntea topului se afla un teren intravilan industrial situat in Targu Jiu, cu o suprafata generoasa de 85.924 mp si o deschidere de 20 ml. Acest teren impresionant este disponibil la pretul de 8.500.000 €, oferind oportunitati de dezvoltare pentru investitorii interesati de sectorul industrial.

II. TEREN INTRAVILAN DE VANZARE – TARGU JIU – Pe locul doi in top se afla un alt teren intravilan din Targu Jiu, disponibil la pretul de 5.155.140 €. Cu o locatie privilegiata si potential de dezvoltare, acest teren reprezinta o investitie promitatoare pentru cei interesati de sectorul imobiliar.

III. HOTEL ONIX DIN STATIUNEA RANCA – Pe locul trei se afla un hotel de lux situat in STATIUNEA RANCA, care impresioneaza prin pretul sau de 2.950.000 €. Cu facilitati de prima clasa si o locatie pitoreasca in mijlocul naturii, acest hotel reprezinta o oportunitate unica pentru investitori in industria ospitalitatii.

IV. CASA VASILE MOANGA DIN TARGU JIU – Pe locul patru in topul nostru se afla Casa Vasile Moanga din Targu Jiu, care se vinde la un pret de 2.000.000 €. Acest binecunoscut MONUMENT ISTORIC, ofera spatii generoase si finisaje de inalta calitate, reprezentand o alegere excelenta pentru pasionatii de istorie, arta si frumos.

V. TEREN INTRAVILAN INDUSTRIAL DE 18.589 MP, DESCHIDERE 20 ML DIN TARGU JIU – Pe ultimul loc in topul nostru se afla un teren intravilan industrial situat in Targu Jiu, cu o suprafata de 18.589 mp si o deschidere de 20 ml. Disponibil la pretul de 1.850.000 €, acest teren ofera oportunitati de dezvoltare intr-o zona cu potential economic ridicat.

Aceste proprietati de lux reprezinta doar o mica parte din oferta imobiliara din judetul Gorj.

Daca sunteti in cautarea unei investitii imobiliare sau pur si simplu doriti sa explorati piata imobiliara locala, nu ezitati sa verificati ofertele disponibile pe OLX si sa va consultati cu agenti imobiliari specializati in judetul Gorj.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare