Descopera comorile Sistemului Solar!

 Descopera comorile Sistemului Solar!
Distribuie sa vada si prietenii tai

La initiativa unor elevi olimpici medaliati international si national din Colegiul National Ecaterina Teodoroiu s-a intemeiat un club de stiinte „STEM pentru Tineri” pentru a aduce tinerii mai aproape de stiinta.

In data de 20 iunie, la ora 18:00, Parcul Central va deveni locul unei aventuri stelare organizate de clubul de stiinte „STEM pentru Tineri”. Evenimentul promite sa fie o experienta educativa si distractiva pentru toti participantii.

Acest Treasure Hunt se va desfasura in echipe de cate patru membri, care vor colabora pentru a rezolva o serie de enigme si provocari legate de planetele, satelitii si alte mistere ale sistemului nostru solar. Acesta este conceput pentru a stimula curiozitatea si pasiunea pentru stiinta in randul tinerilor, in timp ce promoveaza lucrul in echipa si gandirea critica.

Organizatorii au pregatit si premii interesante pentru echipele castigatoare, menite sa recompenseze efortul si cunostintele demonstrate pe parcursul aventurii. Pe langa diplome, cei mai buni dintre participanti vor primi si telescoape si binocluri.

Treasure Hunt-ul este deschis pentru toate categoriile de varsta, iar inscrierile se pot face pe urmatorul link: https://forms.gle/HVgj3MUVbdL3w6qG6.

Ne dorim sa oferim tinerilor o modalitate interactiva de a invata despre sistemul solar si despre stiinta in general. Treasure Hunt-ul este o ocazie perfecta pentru a combina educatia cu distractia intr-un mod care sa fie atractiv pentru toti participantii„, au declarat membrii echipei „STEM pentru Tineri”.

Nu ratati aceasta ocazie unica de a explora universul alaturi de prieteni si de a castiga premii fascinante! Va asteptam cu entuziasm pe 20 iunie, la ora 18:00, in Parcul Central, pentru o calatorie de neuitat prin cosmos!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare