Dertour a dat startul targului de turism online

 Dertour a dat startul targului de turism online
Distribuie sa vada si prietenii tai

In perioada 16 – 22 noiembrie 2020 va avea loc Targul online de Turism, organizat de DERTOUR, una dintre cele mai mari retele de agentii de turism. Targul se va desfasura live, pe platforma online a agentiei.

Datorita desfasurarii online, cei care vor sa profite de preturile reduse din aceasta perioada vor putea foarte usor sa primeasca consultanta live personalizata pentru alegerea vacantei perfecte, prin video-call individual cu expertii in turism de la DERTOUR.

Oferta va cuprinde o selectie de vacante in destinatii sigure, dar si asigurate – prin politici de plata cu avans zero, returnarea banilor in maxim 14 zile, in cazul anularii zborului din motive ce tin de pandemie, precum si prin serviciul de asigurare a vacantei impotriva riscurilor COVID-19 atat inainte de plecare, cat si in timpul vacantei, sau posibilitatea de testare COVID-19 la pret preferential – 285 RON.

Printre destinatiile de vacante sigure se numara Turcia, Egipt, Zanzibar, Dubai, Maldive, Republica Dominicana sau Cancun. Ofertele beneficiaza de reduceri semnificative de pret, de pana la 45%.

Ne-am adaptat contextului perioadei actuale si intelegem eventualele temeri ale clientilor, pentru care venim acum in intampinarea lor cu solutii pentru vacante sigure, astfel incat turistii sa fie linistiti, sa aiba optiuni de incredere si sa nu riste. De exemplu, turistii care pleaca in calatorie au testul facut, cu rezultat negativ, nu platesc avans pentru rezervari cu plecare mai repede de 30 de zile, iar in cazul anularii din motive ce tin de pandemie, banii sunt recuperati rapid”, a declarat Cosmin Marinof, CEO Travel Brands.

DERTOUR vine cu oferte si pentru cei care vor sa profite in plus si de reducerile de Early Booking pentru vacanta de vara 2021, avand posibilitatea de anulare gratuita in cazul anularii zborului din cauza pandemiei si garantia banilor inapoi. Turistii  pot alege sa rezerve acum fara niciun risc – fara avans – si totodata sa profite de discount-urile de Early Booking, ce ajung pana la 45%. Tarifele pentru destinatiile de vara sunt in acest moment la cel mai mic nivel posibil.

Siguranta si confortul clientilor sunt prioritatea numarul unu in aceasta perioada pentru DERTOUR, iar clientii care au calatorit cu noi in aceasta perioada vin sa confirme exigenta cu care am tratat fiecare rezervare in parte”, a completat Marinof.

Detalii complete pe site-ul oficial DERTOUR.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare