Depozitul MAX este aproape de colaboratorii săi

 Depozitul MAX este aproape de colaboratorii săi
Distribuie sa vada si prietenii tai

Depozitul MAX, unul dintre cei mai importanți distribuitori de materiale de construcții din Gorj, a organizat cu câteva zile în urmă un nou eveniment de prezentare a unor produse destinate industriei construcțiilor. Evenimentul a reunit un număr mare de constructori, arhitecți și meseriași interesați să afle ultimele noutăți în domeniu.
Astfel, întâlnirea organizată de către Depozitul MAX a oferit oportunitatea de a aduce la un loc cele mai importante nume din industria construcțiilor și de a crea un mediu prielnic pentru schimb de idei și bune practici.
Pe lângă prezentarea produselor, evenimentul organizat de Depozitul MAX a avut și un alt obiectiv important: acela de a crea o adevărată comunitate de profesioniști ce activează în domeniul construcțiilor.
Astfel, întâlnirile organizate de Depozitul MAX devin prilej de socializare și schimb de idei între specialiști din domeniu, dar și o oportunitate pentru crearea de parteneriate și colaborări de lungă durată. Întâlnirea a fost un succes și a demonstrat, încă o dată, implicarea și angajamentul companiei față de comunitatea de profesioniști din domeniul construcțiilor.
Depozitul MAX vă continua să organizeze astfel de evenimente, pentru a menține o strânsă legătură cu partenerii săi și a oferi mereu cele mai bune soluții și servicii clienților săi.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare