Demarare proiect european pentru IT Supermarket

 Demarare proiect european pentru IT Supermarket
Distribuie sa vada si prietenii tai

IT Supermarket S.R.L anunta demararea implementarii unui proiect de anvergura cu scopul dezvoltarii societatii. Perioada de implementare a proiectului a carui valoare totala se ridica la peste 860.000 mii lei, este de aproximativ 2 ani, finalizarea acestuia fiind prevazuta pentru sfarsitul lunii aprilie 2021.

Prin acest nou proiect—cofinantat din fonduri FEDR, alaturi de activitatile curente ale firmei, acelea de comercializare a produselor IT si de consultanta in acelasi domeniu, se adauga in lista de servicii si activitati specifice agentiilor publicitare. Noi tehnologii vor fi introduse, modernizandu-se astfel procesele de derulare ale activitatii in cadrul societatii.

Toate acestea vor fi posibile prin achizitionarea unor echipamente specializate si prin realizarea unui nou flux tehnologic care fac posibila inovarea si diversificarea serviciilor prestate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare