De sarbatori, Shopping City Targu Jiu ofera premii instant zilnic la cumparaturi

 De sarbatori, Shopping City Targu Jiu ofera premii instant zilnic la cumparaturi
Distribuie sa vada si prietenii tai

Anul acesta, Shopping City Targu Jiu aduce la un nou nivel experienta pregatirilor pentru sarbatorile de iarna. Sub conceptul Totul e sarbatoare, cu premii instant zi de zi!, centrul comercial isi invita clientii sa se bucure mai mult de timpul liber alaturi de cei dragi si sa transforme cautarea cadourilor intr-o experienta distractiva si lipsita de griji. Asadar, pana pe 24 decembrie, vizitatorii  sunt rasfatati cu premii instant zilnice la cumparaturi de minimum 300 de lei, iar cei care scaneaza un bon de minimum 50 de lei in aplicatia de loialitate SPOT intra automat in tragerea la sorti pentru premii speciale. In plus, pana pe 31 decembrie, clientii se pot bucura de serviciul gratuit de impachetare a cadourilor de Craciun.

Premii instant zilnice pentru cei care aleg cadourile din Shopping City Targu Jiu

Asadar, cei care au pornit in marea cautare a darurilor de Craciun si fac cumparaturi de minimum 300 de lei sunt recompensati cu unul dintre premiile oferite instant zilnic, in limita stocului disponibil, pe care le pot ridica de la Info Point: smartphone-uri, bratari smart, boxe Bluetooth, casti Bluetooth, suport smartphone pentru masina, puncte in aplicatia SPOT sau produse de beauty si ingrijire de la magazinele Marionnaud, Kendra si Yves Rocher, decoratiuni, produse de styling.

In plus, toti clientii care scaneaza bonuri de minimum 50 de lei in aplicatia mobila SPOT, pana pe 24 decembrie, intra automat in tragerea la sorti, ce se desfasoara exclusiv in aplicatia SPOT, pentru castigarea unui ceas Armani pentru ea/el sau a unui set de parfum Armani pentru ea/el.

Serviciu gratuit de impachetare a cadourilor si decoratiuni handmade

Si pentru ca darurile aranjate sunt mai apreciate, Shopping City Targu Jiu vine in ajutorul clientilor punand la dispozitie un serviciu gratuit de impachetare a cadourilor, ce poate fi accesat zilnic, pana la finalul lunii, la standul special amenajat de la Info Point. Serivicul este disponibil pentru clientii care prezinta un bon fiscal de orice valoare sau pentru cei care au cont in aplicatia mobila SPOT. Programul serviciului de impachetare cadouri disponibil aici.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare