De astazi puteti cumpara ONLINE produsele electrice vandute de bine cunoscutul brand EcoElectrice

 De astazi puteti cumpara ONLINE produsele electrice vandute de bine cunoscutul brand EcoElectrice
Distribuie sa vada si prietenii tai

A T Labs anunta lansarea noii platforme de ecommerce www.electrice-eco.ro, solutie ce ofera utilizatorilor o experienta placuta, fiind intuitiva si usor de utilizat, atat pentru clientii rezidentiali, cat si pentru societatile comerciale sau meseriasii care aleg sa caute si sa comande online produsele bine cunoscutului brand gorjean.

Din grija pentru oameni
Initiativa implementarii unei solutii de ecommerce este fara indoiala importanta si de apreciat.
Pe langa impactul evident pe care il va avea proiectul din punct de vedere al facilitarii accesului clientilor la produsele firmei, trebuie subliniata si relevanta sa din punct de vedere al protejarii sanatatii clientilor si personalului firmei.
Asadar, felicitam initiativa managementului BARECOB de a veni in intampinarea clientilor sai, in ONLINE, cu o extensie a stocului existent in magazinul situat pe Strada Victoriei 158 din Targu Jiu.

Solutii electrice complete
Toate componentele electrice necesare amenajarii spatiului se vor regasi in oferta electrice-eco.ro. Calitatea, modernismul, eleganta, simplitatea dar si preturile accesibile sunt caracteristicile care definesc produsele Electrice Eco.

Pe www.electrice-eco.ro pot fi gasite o multitudine de modele de aparataj si parti componente ale sistemelor electrice si de iluminat, cum sunt: prizele si intrerupatoarele, cablurile si conductorii, sistemele de comanda, protectie si control, diversele scule dedicate sau sistemele de automatizare.
Oferta existenta pe site este actualizata zilnic, in scopul de a raspunde cu maxima promptitudine cerintelor si dorintelor clientilor care opteaza pentru achizitia de pe platforma.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare