De astazi, CEO isi reia partial activitatea

 De astazi, CEO isi reia partial activitatea
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Economica

Angajatii CEO revin de astazi la locul de munca. Este vorba de mii de salariati de la Exploatarile Miniere de Cariera Jilt, respectiv Rosia Rovinari. Se va reveni la lucru si in Bazinul Minier Motru.

Potrivit administratiei Complexului Energetic Oltenia, nu se va depasi in fiecare zi simultan la locurile de munca cifra de 5.000-6.000 de persoane. Au fost realizate planuri de distribuire a personalului la punctele de lucru, astfel incat sa fie pastrata distantarea fizica, ceruta de autoritatile sanitare, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Se va continua cu masurile dispuse in martie, masuri care au facut ca prezenta sa fie de 50-60% tocmai pentru a respecta distantarea sociala. Problemele legate de vestiare raman in continuare pentru ca vestiarele raman aglomerate si este necesara aceasta prezenta mai mica.

Pe transport, am impus partenerilor nostri sa dezinfecteze autobuzele. Urmarim acest lucru prin responsabilii nostri de la nivelul fiecarei cariere. Vom pastra aceste masuri. Sigur ca ne dorim sa nu mai avem evenimente si nici colegi confirmati”, a declarat Ion Ruset, consilier in cadrul CEO.

La Complexul Energetic Oltenia au fost depistate 13 cazuri de COVID-19.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare