Darcom Energy – sisteme fotovoltaice adaptate nevoilor fiecaruia

 Darcom Energy – sisteme fotovoltaice adaptate nevoilor fiecaruia
Distribuie sa vada si prietenii tai

Darcom Energy Solutions comercializeaza si instaleaza sisteme fotovoltaice pentru nevoile ficaruia. Furnizand servicii complete, Darcom Energy dezvolta proiecte de energie regenerabila care protejeaza mediul inconjurator si care unesc, in mod eficient, productia de energie cu designul peisagistic responsabil.


Cu o experienta de 25 ani in antreprenoriat si productie, Darcom Energy activeaza in domeniul energiei regenerabile din anul 2008, oferind servicii de

  • PROIECTARE,
  • COMERCIALIZARE,
  • INSTALARE,
  • REPARATII & INTRETINERE

ale SISTEMELOR FOTOVOLTAICE de tip ON-GRID / OFF-GRID / HIBRID .

Fie ca este vorba de clienti industriali, institutionali sau de parteneriate, Darcom Energy ofera cele mai bune solutii personalizate – dimensionarea si instalarea celor mai viabile sisteme fotovoltaice.


In magazinul nostru virtual, www.darcomenergy.ro, gasiti produse de ultima generatie la preturi competitive. Puteti consulta specificatiile tehnice si plasa comenzi online, cu usurinta.

Daca doriti sa testati produsele noastre, va asteptam cu drag in Showroom-ul de pe Str. Doctor Iacob Felix, nr. 99, Parter Bucuresti.

Am reusit sa finalizam cu succes proiecte importante, de la iluminat public pana la realizarea de parcuri fotovoltaice, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Europa.
Strategia si obiectivele companiei tin cont de noile tehnologii in domeniu, de echipamente electrice de ultima generatie si de valorificarea surselor regenerabile de energie.

Impreuna punem soarele la treaba!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Strada Dr. Iacob Felix 99, București 011036Postari asemanatoare