Dacia si Ford vor relua curand productia

 Dacia si Ford vor relua curand productia
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ford Romania a anuntat ca reia productia la Craiova pe 4 mai. De asemenea, Dacia a anuntat cand se va relua productia la uzinele de la Mioveni, iar acest lucru se va intampla in doua etape: 21 aprilie si 4 mai, dar in conditii de siguranta si de distantare sociala.

Uzina Mecanica si Sasiuri reia progresiv activitatea pe 21 aprilie, incepand cu un numar total de 250 de salariati pe baza de voluntariat intr-o singura echipa. Pe 4 mai isi reia activitatea Uzina Vehicule Dacia. Pentru pregatirea activitatii Uzinei Vehicule, activitatea de la Presaj se va relua progresiv, pe baza de voluntariat, din 21 aprilie, cu 190 de salariati organizati in doua echipe”, se arata intr-un comunicat Dacia.

Automobile Dacia, a oprit productia incepand cu 19 martie, ca masura preventiva in conditiile pandemiei de COVID-19, iar 13.500 de angajati au intrat in somaj tehnic, anunta compania, la vremea respectiva, intr-un comunicat.

Si angajatii fabricii Ford de la Craiova au intrat in somaj tehnic incepand cu data de 19 martie 2020, beneficiind de o indemnizatie de 78% din salariul de baza. Perioada a fost prelungita pana pe 30 aprilie, potrivit unui anunt al companiei.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare