Dacia electrica a fost confirmata de Renault

 Dacia electrica a fost confirmata de Renault
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primul automobil electric Dacia va fi lansat pe piata in 2021-2022 si va fi o masina mica, de oras, reiese dintr-un anunt oficial al Grupului Renault.

Potrivit Renault, va fi vorba despre un model nou, cu propulsie exclusiv electrica, nu despre electrificarea unui model deja existent in gama constructorului de la Mioveni si va purta numele Dacia Urban City car.

Dacia va prelua tot ce ofera Renault la capitolul electrificare, pentru ca vom fi nevoiti sa electrificam acest brand, indiferent daca vorbim de masini full-electrice sau de hibrizi. Principalul argument de achizitie pentru modelele Dacia este raportul calitate-pret, iar o parte din aceasta filosofie este faptul ca Dacia preia tehnologia disponibila in gama Renault, dar cu o mica intarziere. In final, toate marcile trebuie sa treaca la electrificare, pentru ca e un trend inerent. Cred ca in doi sau trei ani vom electrifica Dacia„, a declarat Philippe Buros, directorul Renault Europa, intr-un interviu pentru Automotive News.

Un pret minim asteptat ar fi undeva in jurul a 17.000 Euro cu tot cu TVA si fara niciun fel de bonus, iar daca Renault va decide sa foloseasca o baterie mai mica pretul se va putea duce inclusiv sub bariera de 15.000 Euro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare