Crilelmar SRL – unul dintre cei mai mari producatori de mase plastice din Romania

 Crilelmar SRL – unul dintre cei mai mari producatori de mase plastice din Romania

   crilelmar.srl@gmail.com

   0253.228.203, 0253.228.204, 0722.405.163

   https://www.crilelmar.ro/

Distribuie sa vada si prietenii tai

Crilelmar este unul dintre cei mai mari producatori de plastice din România, inca din 2001. Crilelmar este acum la nivel naţional printre cele mai importante companii ce realizeaza produse din plastic.  INFINITY este un brand creat pentru a sărbătorii această istorie, tradiţie, excelenţă şi fiabilitate.
Crilelmar obţine noile producţii prin utilizarea precisă şi inteligentă a materialelor reciclate procesate în fabrica proprie pe utilaje de sortare, măcinare, regranulare, de înaltă performanţă.

Crilelmar produce o gama larga de articole pentru casa si gradina precum si o intreaga gama de materii prime reciclate si regranulate din polietilena si polipropilena pentru injectie, suflare si extrudare. Fiecare zi este marcata de un angajament constant pentru cercetare in termeni de calitate si fiabilitate pentru a obtine produse care sunt durabile in timp.

In anul 2002 Crilelmar a obtinut certificarea ISO, un standard care garanteaza ca fiecare produs a fost creat cu respectarea reglementarilor stabilite de sistemul de managemant al calitatii. Compartimentul de planificare si productie al Crilelmar este din ce in ce mai concentrat pe un rol eco-prietenos pentru a respecta mediul inconjurator prin utilizarea de materii prime reciclate. Fiecare caracteristica a produsului, de la productie la livrarea finala catre client, este analizata si dezvoltata in mod precis pentru a putea obtine o productie de inalta calitate, fiabilitate si tinuta.

Pe site-ul de prezentare al companiei, puteti vedea produse din urmatoarele categorii: BUCATARIE, GOSPODARIE, BAIE, GRADINA, MESE & SCAUNE, CONSTRUCTII, PLASE, BIDOANE, MATERII PRIME REGRANULATE, DIVERSE

Noi producem din dragoste si respect pentru toti beneficiarii nostri.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

ADRESA: Str. Liviu Rebreanu, Nr 2, Târgu Jiu, GorjPostari asemanatoare