Cresa noua in Targu Jiu, cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii

 Cresa noua in Targu Jiu, cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministerul Dezvoltarii a aprobat finantarea a 19 crese moderne si eficiente din punct de vedere energetic, incluse in Programul national de construire de crese, derulat de MDLPA, a anuntat ministrul Cseke Attila intr-un comunicat de presa.

Una dintre crese se va construi in municipiul Targu Jiu, in cartierul Narciselor, pe Strada Marin Preda, fiind vorba de o unitate de dimensiuni mari, pentru in jur de 100-110 copii.

Cresa va fi construita dupa un proiect tip, elaborat de minister, care vine in ajutorul autoritatilor publice locale si care va diminua timpul necesar constructiei, se mai precizeaza in comunicat.

Avem asigurata finantarea pentru inca o cresa de mari dimensiuni, de data aceasta in zona de Est a municipiului, in aceasta perioada urmand pregatirea licitatiei.

Este vorba de un proiect depus la CNI, pentru finantarea caruia a fost deja emis ordinul de ministru. Obiectivul va avea 11 grupe si se va construi in zona Narciselor, pe o suprafata ce a fost preluata de la fosta unitate militara.

Punem la dispozitie un teren de 4500 mp, suprafata construita urmand sa depaseasca 2400 mp, iar valoarea estimata a proiectului depaseste 22 de milioane de lei”, a declarat primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu.

In urma cu un an, Ministerul Dezvoltarii a demarat un amplu program pentru construirea de crese, prin care vor creste semnificativ locurile din cresele de stat.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare