Cresa noua in judetul Gorj, cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii

 Cresa noua in judetul Gorj, cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii
Distribuie sa vada si prietenii tai

Gorjul va beneficia curand de o cresa noua, construita in totalitate cu bani de la Ministerul Dezvoltarii.

Este vorba despre o cresa in municipiul Motru, cu o capacitate de 40 de locuri, care va fi realizata prin Programul national de constructie de crese noi al Guvernului. Ministerul Dezvoltarii a aprobat primele 43 de crese, printre care si cea din judetul Gorj, in cazul carora poate fi initiata procedura de achizitie publica.

(…) am fost bucuros sa vad ca toate municipiile din judet au inteles necesitatea construirii unor crese noi, pentru ca in cele existente nu sunt locuri suficiente. Am avut multe vizite de lucru, in calitatea mea de ministru al dezvoltarii, in majoritatea judetelor tarii, dar nu am intalnit inca primar care sa spuna ca nu avem nevoie de crese noi. Finantarea este asigurata, in proportie de 100%, din bugetul de Ministerul Dezvoltarii”, a declarat ministrul Dezvoltarii Cseke Attila.

Cladirile vor avea sali de joaca, dormitoare, bucatarie si spalatorie proprie, o sala pentru festivitati, un cabinet medical, spatii administrative si spatiu de joaca amplu, in aer liber.

Scopul nostru este de a incuraja natalitatea, de a ajuta tinerele mame sa se intoarca pe piata fortei de munca dupa concediul de crestere a copilului. Cei mici vor avea toate conditiile necesare pentru a invata si pentru joaca in conditii de siguranta”, a completat Attila.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare