Credify, primul marketplace dedicat creditarii 100% online, se lanseaza oficial

 Credify, primul marketplace dedicat creditarii 100% online, se lanseaza oficial
Distribuie sa vada si prietenii tai

Implementat prin Softlead, Credify anunta lansarea primului marketplace 100% digitalizat dedicat aplicarii si obtinerii creditelor rapid si fara a fi nevoie de o deplasare la ghiseul unei banci sau a unui IFN.

Numarul persoanelor fizice si al firmelor cu restante la creditele obtinute de la banci a avut o crestere de 10% in martie, prima luna a pandemiei coronavirusului, arata datele statistice publicate in Centrala Riscului de Credit (CRC) de la Banca Nationala a Romaniei (BNR). Cu siguranta, se poate vorbi despre o nevoie evidenta a sistemelor de creditare, ce poate fi acoperita facil si rapid in cazul in care creditele s-ar obtine online.

Acesta este conceptul marketplace-ului Credify, ce are ca obiectiv facilitarea creditarii printr-un proces 100% online, prin listarea in platforma a bancilor si IFN-urilor care doresc sa poata deservi un numar cat mai mare de clienti la nivel national, intr-un termen cat mai scurt.

Cum se pot obtine creditele online?

In doar cativa pasi, orice client interesat de accesarea unui credit rapid si sigur poate completa formularul de aici, avand ulterior posibilitatea de a compara ofertele financiare, de a semna online documentele solicitate de institutia financiara si de a primi banii in cont.

Care sunt principalele beneficii oferite de Credify?

  • Clientul poate aplica instant la mai multe institutii financiare
  • Fara a se deplasa fizic la un ghiseu, tot procesul este 100% online, 100% securizat.
  • Clientul beneficiaza de asistenta dedicata, in cazul in care are nevoie de informatii suplimentare, prin acces la consilieri cu experienta.
  • Nu exista comisioane sau dobanzi ascunse.

Credify implementeaza procesul de KYC si semnatura electronica printr-un parteneriat cu Namirial.

KYC (Know Your Customer) este o procedura considerata a fi obligatorie pentru institutiile financiare care ofera produse de creditare, scopul fiind acela al cresterii sigurantei si evitarea fraudelor financiare. Astfel, Credify implementeaza alaturi de Namirial un protocol digitalizat pentru realizarea procedurii de KYC printr-un videocall ce are ca scop identificarea clientului in vederea emiterii semnaturii electronice calificate si obtinerii unui imprumut.

Fiecare dintre functionalitatile tehnice pe care le-a inclus Credify in platforma au rolul de a aduce sistemele de creditare la doar un click distanta de utilizatori.

Despre Namirial

Namirial este furnizor de incredere pentru Managementul Tranzactiilor Digitale cu solutii pentru identificarea electronica a utilizatorilor, autentificare multi-factor, certificate digitale, semnatura electronica, facturare electronica si arhivare digitala. Compania a fost certificata pentru numeroase produse si servicii, inclusiv fiind un furnizor calificat de Servicii de Incredere conform eIDAS. Namirial are peste 350 de angajati si proceseaza zilnic milioane de tranzactii. Pe langa numeroase birouri in Italia, grupul Namirial are filiale in Austria, Brazilia, Germania si Romania.

Solutiile Namirial sunt noul standard global din mediul corporate pentru managementul tranzactiilor digitale, inlocuind treptat alte solutii oriunde procesele existente au nevoie de imbunatatiri.

Sursa: Softlead

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare