Contract semnat pentru troleibuze moderne in Targu Jiu

 Contract semnat pentru troleibuze moderne in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Contractul cu firma poloneza Solaris, care va livra 11 troleibuze moderne municipiului Targu Jiu, a fost semnat la sediul Primariei Targu Jiu.

(…) Am semnat astazi contractul cu firma SOLARIS pentru primele 11 troleibuze achizitionate prin unul dintre cele doua proiecte pe fonduri europene dedicate modernizarii transportului in comun. Anul acesta vom si primi o mare parte dintre noile mijloace de transport in comun. Curand vom avea finalizata documentatia pentru celelalte 9 troleibuze prevazute in acest proiect, urmand ca ulterior sa implementam si al doilea proiect care, pe langa alte 15 mijloace de transport, prevede modernizarea infrastructurii si a bazei Transloc. Valoarea acestui prim proiect este de 49.130.757 milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) din care municipalitatea cofinanteaza cu 2%, adica 982.615,14 lei”, a declarat primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu.

Romanescu a precizat ca a purtat discutii la Metrorex Bucuresti pentru proiectul pasajului subteran pe sub calea ferata, din zona 9 Mai spre Strada Ana Ipatescu.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare