Contract semnat pentru inca 15 troleibuze moderne la Targu Jiu

 Contract semnat pentru inca 15 troleibuze moderne la Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primaria Municipiului Targu Jiu a semnat un nou contract de achizitie, in valoare de 7,5 milioane, ce prevede achizitionarea unui lot de 15 troleibuze moderne.

Am semnat contractul pentru inca 15 troleibuze ce vor circula in Targu Jiu, in valoare de aproximativ 7,5 milioane de euro. Este vorba despre al doilea proiect cu finantare europeana care prevede atat modernizarea infrastructurii transportului in comun, cat si achizitionarea mijloacelor de transport. In cadrul primului proiect am primit deja 11 troleibuze, urmeaza sa primim inca 9, iar cu acestea 15 municipiul Targu Jiu va detine 35 de troleibuze moderne”, a declarat primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu.

Saptamana trecuta, autoritatile locale au semnat si contractul pentru modernizarea infrastructurii de transport in comun. Investitia pe fonduri europene va fi realizata de o asociere de patru firme romanesti.

In cifre, aceasta investitie inseamna 12 milioane de euro din fonduri europene pe care noi ii aducem aici, 27 de kilometri de fir de contact, 700 de metri de retea noua pe tronsonul Agriculturii – Mall, 186 de stalpi inlocuiti, 40 de statii noi, moderne, dotate cu echipamente de ultima generatie, 2 statii de redresare reabilitate si o statie de redresare noua. Ma bucura faptul ca se lucreaza cu o societate serioasa, cu care am mai colaborat si care mereu a finalizat lucrarile inainte de termen”, a punctat edilul din Targu Jiu.

In acest proiect este prinsa inclusiv amenajarea bazei din incinta societatii de transport public in comun – Transloc SA.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare