Consultații Gratuite la Vladimir și Văgiulești prin campania ”Respiră Sănătos”

 Consultații Gratuite la Vladimir și Văgiulești prin campania ”Respiră Sănătos”
Distribuie sa vada si prietenii tai

ABC Gorj și Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu” Runcu, Gorj, anunță campania ”Respiră Sănătos” eveniment ce va avea loc în două localități din Gorj

Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj, în parteneriat strâns cu Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu” Runcu, Gorj, aduc în atenție campania de prevenție și informare ”Respiră Sănătos”. Această inițiativă își propune să ofere comunității informații esențiale despre sănătatea plămânilor și să ofere consultații pneumologice gratuite pentru depistarea și prevenirea eventualelor probleme pulmonare.
Evenimentul se va desfășura în două localități din Gorj:
Vladimir:
– Data: 19.02.2024
– Ora: 14:00
– Locație: Centrul de zi ”Scoica” (Andreești)

Văgiulești
– Data: 21.02.2024
– Ora: 14:00

Echipa de voluntari din partea Spitalului de Pneumoftiziologie va include medici specialiști pneumologi și un asistent medical pentru spirometrie, oferind astfel expertiză și suport în diagnosticarea și gestionarea problemelor pulmonare.
Această inițiativă este o oportunitate unică pentru comunitatea locală de a primi informații de calitate despre sănătatea plămânilor și de a beneficia de consultații gratuite de la medici specializați. Evenimentul este deschis publicului larg, iar consultațiile vor fi oferite gratis, indiferent de calitatea cetățenilor(asigurat sau nu). Continuarea investigațiilor în spital se va face doar cu bilet de trimitere.
De asemenea, dorim să subliniem că persoanele asupra cărora în urma consultației va plana suspiciunea vreunei afecțiuni pulmonare vor beneficia de investigații ulterioare. ABC Gorj va oferi suport în ceea ce privește transportul acestora către unitățile medicale de specialitate.
Pentru mai multe informații și programări, vă rugăm să contactați:
– 📧 Email: [email protected]
– 📲 Telefon: 0722859514
Adresa Asociației Bolnavilor de Cancer Gorj:  Str. Armoniei Nr. 2, Loc. Dragoieni – Mun. Targu-Jiu

În această campanie, fiecare respirație este prețuită, iar sănătatea plămânilor reprezintă prioritatea noastră comună. Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu” Runcu, Gorj, acreditat de Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) cu gradul ll, va oferi servicii medicale de pneumologie, incluzând consultații, explorări funcționale, analize de laborator, recuperare respiratorie și psihoterapie.
Pentru informații suplimentare și programări la spital, vă rugăm să contactați:
– 📞 Telefon: 0786.224.947
– 🏥 Ambulatoriu / Spitalizare Continuă

Uniți în lupta împotriva cancerului și pentru o respirație sănătoasă!

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare