Construim echipe puternice: Transformational Team Building

 Construim echipe puternice: Transformational Team Building
Distribuie sa vada si prietenii tai

Gabriela Țichelea este o expertă în domeniul leadership-ului, coaching-ului, comunicării și muncii în echipă, cu o misiune clară – să producă schimbări autentice prin crearea și livrarea de programe transformaționale. Experiența sa în sportul de performanță a contribuit la dezvoltarea unui talent unic în a ajuta echipele să progreseze prin crearea unui spațiu sigur, încurajând încrederea și creativitatea.

Team Building-ul pe care Gabriela îl oferă are ca scop încurajarea membrilor echipei să se cunoască la un nivel mai profund, să se implice cu adevărat în proiectele comune și să colaboreze eficient împreună. În acest fel, se urmărește construirea unei echipe unite, în care tensiunile sunt văzute ca oportunități de îmbunătățire, iar conflictele sunt abordate printr-un proces de susținere și înțelegere reciprocă.

Gabriela oferă unelte, tehnici și strategii personalizate pentru fiecare echipă, adaptate nevoilor și obiectivelor specifice. Fie că este vorba de o locație on-site sau off-site, programul este construit pentru a spori performanța și productivitatea echipei.

Ascultarea activă și dialogul sunt promovate ca aptitudini cheie pentru o înțelegere mai profundă între membrii echipei. Acest lucru contribuie la crearea unui mediu de lucru în care comunicarea deschisă și respectul sunt elemente fundamentale.

Recomandările din partea unor companii precum Playtika și CSM Bacau atestă eficiența programelor lui Gabriela Țichelea. Participanții la aceste workshop-uri au remarcat îmbunătățiri semnificative în comunicare, încredere reciprocă și coeziunea echipei.

„Am simțit că suntem o echipă și că performanța și puterea noastră derivă din valoarea fiecărui individ. Am învățat să schimbăm energia echipei și să ne conștientizăm resursele interioare. Am fost autentici, vulnerabili și puternici. Acum știm că resursele necesare se află în interiorul fiecărui membru, care poate contribui într-un mod unic și valoros la proiectele și obiectivele companiei noastre”, afirmă Olesea Gratilov-Dadalau, CEO Garant Finance.

Gabriela Țichelea este disponibilă pentru a colabora cu companii și organizații care doresc să creeze echipe puternice și eficiente. Pentru mai multe informații și pentru a lua legătura cu Gabriela, puteți suna la numărul de telefon 0744302051 sau trimite un e-mail la [email protected]. Detalii suplimentare sunt disponibile pe website-ul său www.7teamz.com.

Dacă doriți să conduceți o echipă în care performanța și coeziunea sunt la cote maxime, iar membrii echipei se susțin reciproc și colaborează eficient, nu ezitați să contactați Gabriela Țichelea pentru un program personalizat de Transformational Team Building!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments