Concurs online in domeniul economiei pentru liceeni

 Concurs online in domeniul economiei pentru liceeni
Distribuie sa vada si prietenii tai

Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul UVT organizeaza in perioada 20-22 aprilie, online, un concurs national dedicat elevilor de clasa a XI-a si a XII-a, pasionati de economie, antreprenoriat, marketing, finante si afaceri internationale.

Concursul se adreseaza tuturor elevilor de liceu din clasa a XI-a sau clasa a XII-a, indiferent de profil sau specializare, fiind organizat pe mai multe sectiuni: economie (clasa a XI-a), matematica (clasele IX-XII) , educatie antreprenoriala (clasa a X-a), marketing (clasa a XI-a), contabilitate (clasa a XI-a), tehnologia informatiilor si a comunicatiilor (clasa a X-a), elemente de statistica, finante si asigurari (clasa a XII-a), activitatea agentiei de turism si cazarea turistilor (clasa a XI-a), negociere si contractare (clasa a XII-a).

Pe site-ul concursului este afisata tematica si modele de intrebari pentru fiecare sectiune.

Link-ul pentru completarea formularui de inregistrare poate fi accesat AICI. Data limita pentru inregistrare este 30 martie

Elevii (clasa a XI-a sau a XII-a) care se participa la concurs si obtin o nota mai mare sau egala cu opt la oricare dintre sectiuni beneficiaza de un punctaj suplimentar de un punct, care se adauga la media de admitere FEAA.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare