Comunicat de presa – Proiectul „UCB susține antreprenoriatul social”

 Comunicat de presa – Proiectul „UCB susține antreprenoriatul social”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Începând cu luna noiembrie 2019, au început înscrierile în grupul țintă al proiectului „UCB susține antreprenoriatul social” finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman, Axa Prioritară privind Incluziunea socială şi combaterea sărăciei. Proiectul se adresează persoanelor care vor să deschidă o întreprindere socială, adică o afacere al cărui scop este realizarea de profit pentru îndeplinirea unei misiuni sociale.

Așadar, dacă sunteți vizionari, țintiți să ajutați la rezolvarea unor probleme comune și vreți să fiți și antreprenori, contactați-ne! Tot ce trebuie să aveți cu voi sunt curajul, ideile bune și plăcerea de a lucra în echipă. Asta fiindcă întreprinderea socială nu o puteți deschide singuri, ci împreună cu alți patru parteneri care vă împărtășesc viziunea. Proiectul se adresează celor care:
– Sunt convinși că doresc în mod real să pună umărul la rezolvarea unei probleme sociale;
– Au domiciliul sau reședința în județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea și doresc să își deschidă o întreprindere socială în această zonă;
– Au peste 18 ani;
– Au cel puțin studii medii;
– Nu fac parte din categoria Neets (Prin Neets în cadrul POCU înțelegem categoria de tineri între 16 și 29 de ani inclusiv, care nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare);
– Nu dețin peste 50% participații (ex. actiuni, capital social) la alte firme.

Proiectul “UCB SUSȚINE ANTREPRENORIATUL SOCIAL” este implementat în regiunile Sud-Muntenia și Sud-Vest Oltenia și își propune înființarea a 21 de întreprinderi sociale, Ajutorul de minimis cu care va fi finanțată fiecare dintre cele 21 de întreprinderi sociale înființate în cadrul proiectului este de 462.380 Lei (aproximativ 100.000 Euro). Pentru întrebări și alte detalii legate de proiect, vă invităm să accesați pagina web dedicată proiectului: https://as-ucb.ro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare