Comunicat de presă – Prezentare Apel ”Tânărul Fermier 2023”

 Comunicat de presă – Prezentare Apel ”Tânărul Fermier 2023”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Dragi pasionați de agricultură și tineri antreprenori agricoli,
Ethic Pro Consulting vă invită la un eveniment cu adevărat special în lumea agriculturii! Suntem încântați să vă anunțăm prima prezentare din seria noastră de prezentări online dedicate APELURILOR DE PROIECTE existente, care va avea loc pe 20 septembrie 2023.

Evenimentul „Tânărul Fermier 2023” este o oportunitate de neegalat pentru toți cei pasionați de agricultură care doresc să își lanseze sau să dezvolte afaceri agricole. Acesta oferă informații vitale despre programul „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” finanțat prin Planul Strategic pentru Politica Agricolă Comună 2023 – 2027 (PS PAC 2027).

? Data și ora evenimentului: 20 septembrie 2023, ora 18:30

Evenimentul va fi moderat de către Ilariana-Maria JORS, expert în finanțări nerambursabile, cu o experiență de peste 15 ani în elaborarea și implementarea de proiecte pentru fonduri europene. Ilariana-Maria Jors va ghida discuția și vă va ajuta să înțelegeți toate aspectele legate de accesarea fondurilor necesare pentru afacerea voastră agricolă.

Vor vorbi pentru dumneavoastră specialiști în domeniu:

1. Răzvan DOȚA – Consultant accesare fonduri europene: Răzvan Doța are o vastă experiență în accesarea și implementarea finanțărilor AFIR agricole și non agricole, microgranturi sau granturi pentru capitalul de lucru. Prin colaborarea sa în finanțări precum POIM, PNRAS, SUN, Răzvan vă va prezenta toate informațiile esențiale despre programul „Tânărul Fermier 2023” și cum vă puteți califica pentru acest sprijin vital pentru tinerii fermieri.

2. Andrei-Sorin BACIU – Inginer Horticol: Cu peste 20 de proiecte implementate și livrări de echipamente pe Start-Up Nation și PNDR 6.4, Andrei-Sorin BACIU va discuta despre tehnologiile agricole eligibile în cadrul programului, oferindu-vă o perspectivă valoroasă asupra a ceea ce puteți realiza în acest domeniu.

Agenda evenimentului include:

– Prezentarea evenimentului (Ilariana-Maria JORS)
– Prezentarea programului „Tânărul Fermier 2023” (Răzvan DOȚA)
– Prezentarea tehnologiilor agricole eligibile în cadrul Apelului de Proiecte „Tânărul Fermier 2023” (Andrei-Sorin BACIU)
– Sesiune de întrebări și răspunsuri

Puteți accesa evenimentul la următorul link: ? https://shorturl.at/uwKS5 
Meeting ID: 896 7913 9704
Passcode: 976818

Despre Tânărul Fermier 2023

Programul „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” este un proiect finanțat prin Planul Strategic pentru Politica Agricolă Comună 2023 – 2027 (PS PAC 2027). Acest sprijin, acordat în baza unui plan de afaceri, este 100% nerambursabil, în valoare de 70.000 de euro/proiect. Fondurile se acordă sub formă de sumă forfetară în două tranșe (75% la semnarea contractului de finanțare și 25% în funcție de implementarea corectă a planului de afaceri, fără a depăși trei ani sau cinci ani pentru sectorul pomicol și struguri de masă, de la semnarea contractului de finanțare).

Nu ratați această ocazie unică de a vă dezvolta afacerea agricolă sau de a începe una nouă cu sprijin financiar substanțial. Înscrieți-vă acum la eveniment și pregătiți-vă pentru a face primii pași spre succesul în agricultură!

Despre Ethic Pro Consulting

Ethic Pro Consulting este o firmă specializată în consultanță și asistență pentru accesarea fondurilor europene și dezvoltarea afacerilor. Cu o echipă de experți cu o vastă experiență în domeniul finanțărilor nerambursabile, ne străduim de astă dată să sprijinim dezvoltarea sectorului agricol și a antreprenorilor agricoli.
Vă așteptăm cu nerăbdare să ne alăturați pe 20 septembrie 2023, pentru a vă ajuta să faceți pașii către succesul în agricultură!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare