COMUNICAT DE PRESĂ – Analize și Consultatii GRATUITE oferite de Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj

 COMUNICAT DE PRESĂ – Analize și Consultatii GRATUITE oferite de Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Într-un demers menit să sprijine sănătatea comunității, Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj este bucuroasă să anunțe lansarea proiectului „Împreună pentru sănătate!”. Acest important proiect este cofinanțat din fondurile bugetului județului Gorj pe anul 2023.

Proiectul „Împreună pentru sănătate!” se adresează tuturor locuitorilor din 6 comune gorjene: Matasari, Dragotești, Vagiulești, Roșia de Amaradia, Vladimir și Hurezani. Scopul acestui proiect este de a oferi consultății GRATUITE de prevenire a cancerului, indiferent de statutul de asigurat sau neasigurat, persoanelor in varsta de peste 40 de ani.

Evenimentele speciale, organizate de ABC Gorj la nivelul fiecarei localitati, vor oferi oportunitatea unică de a adresa întrebări medicilor specialiști și reprezentanților Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. Aceste consultații gratuite de prevenire a cancerului sunt esențiale în identificarea și gestionarea precoce a potențialelor riscuri și afecțiuni, contribuind astfel la o comunitate mai sănătoasă și informată.

Detalii despre eveniment și programările pot fi obținute prin contactarea numărului de telefon 0722859514 sau prin e-mail la adresa [email protected].

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de proiect, vă îndemnăm să urmăriți pagina de Facebook a asociației @ABCGorj.

Proiectul „Împreună pentru sănătate!” reprezintă o inițiativă deosebită pentru îmbunătățirea sănătății comunității, iar Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj își propune să contribuie activ la prevenirea și conștientizarea cu privire la această boală.

Împreună pentru sănătate, putem învinge cancerul!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare