Comuna Pestisani a participat la editia de toamna a Targului de Turism

 Comuna Pestisani a participat la editia de toamna a Targului de Turism
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului a prezentat, la Targul de Turism, alte 12 sate din Romania care au fost remarcate la nivel national si international datorita bogatului lor patrimoniu material si imaterial.

Comuna Pestisani, invitata de catre MEAT, a participat la editia de toamna a TTRII 2023, desfasurata la Romexpo Bucuresti.

Vizitatorii standului ministerului au avut ocazia de a explora oferta turistica a satelor traditionale din tara noastra, iar „Comuna lui Brancusi” a prezentat o gama generoasa de materiale informative despre obiectivele turistice din zona, evenimentele anuale si traseele turistice care pornesc de aici.

Satul Hobita din comuna Pestisani face parte din produsul turistic lansat la TTRII 2023,  „Ruta Nationala a Satelor Traditionale Turistice din Romania”, ce incurajeaza participarea comunitatii la activitatile culturale si de constientizare a mostenirii identitare.

Primarul comunei Pestisani, Cosmin Pigui, a primit o diploma la eveniment, certificand includerea satului natal al lui Constantin Brancusi in aceasta ruta cultural-turistica.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare