Complex imobiliar nou in Targu Jiu

 Complex imobiliar nou in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Fosta fabrica de confectii din municipiul Targu Jiu, care se afla in apropierea Coloanei Infinitului al lui Constantin Brancusi, a fost vanduta, investitorul avand in plan sa construiasca pe cele aproximativ doua hectare si jumatate de teren un complex imobiliar de lux in valoare de 40 milioane de euro.

Primarul Marcel Romanescu spune ca un astfel de proiect este unul important pentru municipiu.

S-a pus in discutie construirea unor blocuri si spatii verzi. Vom vedea. Acum este prea devreme sa spunem ce vor construi cei care au castigat licitatia pentru fabrica de confectii de la Targu Jiu. Dintr-o discutie pe care am avut-o cu reprezentantul dezvoltatorului imobiliar, se doreste un proiect grandios. Din punctul meu de vedere, este cel mai modern proiect pe care l-am vazut ca s-ar putea dezvolta la Targu Jiu. Fabrica de confectii se afla in imediata apropiere de parcul Coloana fara Sfarsit. Este clar ca va avea nevoie de avizul de la Ministerul Culturii. De asemenea, este si foarte aproape de o unitate militara. Proiectul este evaluat la cateva zeci de milioane de euro. Pentru noi este un proiect care ne incanta. Vorbim despre sute de apartamente, mai multe spatii comerciale, iar acestea dau o alta imagine zonei. Imi pare rau ca vechea activitate din zona respectiva nu se mai poate relua”, a declarat Romanescu.

Si Primaria Municipiul Targu Jiu va amenaja in apropiere o zona de agrement, ce se va intinde pe o suprafata de aproximativ 12 hectare si va cuprinde o alei pietonale si un amfiteatru pentru evenimente.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare