Competitie UiPath pentru firmele IT

 Competitie UiPath pentru firmele IT
Distribuie sa vada si prietenii tai

UiPath a anuntat lansarea UiPath Automation Awards 2021. Prin programul sau de premii, UiPath isi propune sa sustina dezvoltarea de idei creative de afaceri si sa stimuleze capacitatea de a se extinde a companiilor early-stage si a initiativelor antreprenoriale.

Inscrierile se pot face AICI, pana la 1 septembrie si vor fi eligibile start-up-uri de enterprise software automation si companii early-stage din regiunea CEE (Albania, Belarus, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Polonia, Romania, Slovacia Republica, Slovenia, Ucraina, Serbia, Muntenegru) si Turcia.

Echipele se pot inscrie in competitie la una dintre urmatoarele doua categorii:

  • Start-up Automation Award – deschis start-up-urilor pana la si incluzand seed stage, cu echipe existente, care au dezvoltat un produs de automatizare viabil si au obtinut o finantare totala de pana la 1 milion de dolari. Start-up-ul castigator va primi un premiu in bani de €50.000, mentorat din partea expertilor UiPath si suport tehnic si de marketing pe o perioada de 12 luni.
  • Scale-up Automation Award – deschis pentru companii early-stage care au o echipa de cel putin patru membri si au dezvoltat o tehnologie de automatizare functionala pe care au vandut-o catre minimum 3 clienti platitori si au obtinut pana in prezent nu mai mult de 3 milioane de dolari finantare. Scale-up-ul castigator va primi ore de mentorat oferite de catre membri ai conducerii companiei, suport de marketing si vanzari, inclusiv oportunitatea de a prezenta tehnologia castigatoare catre clienti globali ai UiPath si de a-si prezenta solutiile de automatizare in UiPath Immersion Lab”, se arata intr-un comunicat.

Dupa inscrieri, finalistii vor fi alesi de un juriu.

Finalistii isi vor prezenta ideile in fata juriului in cadrul finalei Automation Awards, care anul acesta va fi gazduita de Wolves Summit la Wrocław, Polonia, pe 20 octombrie 2021.

Castigatorii celor doua categorii vor fi anuntati live.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare