Companie româno-italiană anunță finalizarea construcției unei noi unități de producție

 Companie româno-italiană anunță finalizarea construcției unei noi unități de producție
Distribuie sa vada si prietenii tai

Compania româno-italiană situată în Bumbești-Jiu își continuă ritmul susținut al dezvoltării, inaugurând de curând deschiderea unei noi unități.

Managerul CNC TECH – Cătălin Danet anunță mutarea secției debitare mecanică, dar și stocul de materiale într-o nouă hală.

Hala nou construită se întinde pe o suprafață de 420 mp. Aceasta este dotată cu un pod rulant de 3,2 to. Incinta a fost gândită pentru a facilita accesul camioanelor, în acest sens fiind prevăzută cu o deschidere de 12 mt.

În cadrul acesteia se va putea debita oțel până la grosimea de 32mm, cu precizie și calitate ridicată, posibilitate de debitare maximă fiind de 60mm. Printre dotările noii incinte amintim:

– foarfeca de debitat tablă FDT 16*3000, cu posibilitate de debitare tablă cu grosimea maximă de 16 mm și lățimea de 3000 mm;

– foarfeca de debitat tablă FDT 8*2500, cu posibilitate de debitare tablă cu grosimea maximă de 8 mm și lățimea de 2500mm;

– fierăstraie mecanice cu pânza infinită, cu dimensiunea maximă 400*250mm.

S-a obținut în acest fel o reducere importantă a timpilor dedicați procesului de aprovizionare, depozitare și chiar pregătire pentru intrarea în fabricație a materiilor prime.

Câștigul se simte la nivelul organizării întregului proces de producție. Noua structură permite asigurarea unei mai bune trasabilități a produselor, reducerea pierderilor și finalmente optimizarea timpilor și a costurilor de producție.

Firma CNC TECH reușește în acest fel să-și mențină avantajul competitiv dobândit de-a lungul timpului, arătând partenerilor săi o permanentă dorință de imbunatarile și dezvoltare. Ritmul constant al ameliorării procesului de producție, cât și optimizarea capacităților resursei umane au rezultat într-o creștere susținută a volumului comenzilor recurente adresate societății de către companii europene de renume.

Prin extinderea cu o noua unitate destinată Secției de Producție, alături de celelalte investiții realizate în ultimele luni, CNC TECH se așteaptă la o majorare simțitoare a cifrei de afaceri, dar si la crestere a numarului de angajati.

companie

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare