Compania gorjeană Rylke – premiată la nivel național – își anunță prezența în mediul online

 Compania gorjeană Rylke – premiată la nivel național – își anunță prezența în mediul online
Distribuie sa vada si prietenii tai

Prezentă pe piață din 1995, compania gorjeană, s-a dovedit a fi unul dintre comercianții cei mai longevivi, având totodată o creștere constanța și sustenabilă.

Deceniile de investiții permanente în activitățile de comerț cu amănuntul, cu produse alimentare tip market au transformat Rylke Prod într-un lider de piață la nivel național.

Rezultatele de excepție au propulsat Rylke Prod pe prima poziție în domeniul său de activitate.

Societatea Rylke Prod, se situează de 6 ani în top 3 companii naționale pe domeniul sau de activitate, chiar și în ciuda măsurilor de restricție pe care pandemia de COVID-19 le-a generat.

Pregătindu-se pentru o revenire în forță pe locul I pe care l-a ocupat între 2016-2019, managementul Rylke Prod a decis că este momentul ca renumita marcă să devină o prezență notabilă și în mediul online.

Din offline in online – menținând aceleași înalte standarde

Printr-un site de prezentare modern www.rylkeprod.ro, realizat de către echipa Web Logistics, conform ultimelor tendințe din domeniu și bogat în informații relevante, societatea menține înaltele standarde pe care le-a impus în activitatea sa.

Pornind de la dorința de a performa în mod sustenabil, Rylke oferă cumpărătorilor o gamă diversificată de produse de cea mai bună calitate, la un preț optim. Calitatea produselor, amabilitatea echipei care împărtășește și transmite la rândul său valorile societății, au transformat cele 3 supermarketuri Rylke în alegerea Nr. 1 pentru targujienii aflați în proximitatea fiecăruia dintre cele 3 magazine.

Toți cei interesați să descopere mai multe detalii despre cele 3 locații ale supermarket-urilor sau despre programul de funcționare al acestora, o pot face accesând paginile dedicate :

Pe lângă numeroasele distincții cu care Rylke Prod a fost premiată de-a lungul timpului, fidelitatea și încrederea miilor de cumpărători ce fac achiziții zilnice, de zeci de ani, reprezintă cea mai importantă răsplată.

În scrierea poveștii de succes Rylke Prod, o deosebită contribuție au avut-o toți cei care ne-au acordat zilnic încredere. Acestora le mulțumim și le promitem că vom persevera în același mod, oferind produse de calitate, proaspete și pe cât posibil de proveniență locală.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare