Comerciantii inspirati infrunta pandemia

 Comerciantii inspirati infrunta pandemia
Distribuie sa vada si prietenii tai

Din grija pentru tine! Nu vii tu la noi, venim noi la tine!

Daca sectorul alimentatiei publice a fost direct afectat de masurile primei Ordonantei, iata ca ORDONANȚĂ MILITARĂ nr. 2 din 21 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, lanseaza provocari si celor care activeaza in sectorul vanzarilor cu amanuntul, invitandu-i sa treaca in online.

Din fericire pentru clientii ECO ELECTRICE din Targu Jiu, managementul a reorganizat intr-un timp foarte scurt activitatea firmei, astfel incat sa raspunda prompt nevoilor clientilor sai, stabilind ca prioritate protejarea sanatatii acestora, dar si a propriilor angajati.

In acest moment, echipa magazinului ECO ELECTRICE preia comenzile prin telefon, SMS, e-mail, urmand ca apoi sa efectueze livrarea la adresa indicata din Targu-Jiu sau din imprejurimi, pe o raza de 30 km, in functie de valoarea comenzii.

Mai mult decat atat, la comenzi de minim 200 lei, ECO ELECTRICE ofera transportul gratuit.
Comandati cu incredere, produsele ECO ELECTRICE fie prin e-mail [email protected], fie printr-un apel sau SMS la unul dintre numerele de telefon indicate in continuare: 0731838363 / 0766069949 / 0723293034.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare