Cirtina Ovidiu Mihai P.F.A.

 Cirtina Ovidiu Mihai P.F.A.
Distribuie sa vada si prietenii tai

Cirtina Ovidiu Mihai P.F.A. asigura lucrari durabile si impermeabilizare fara compromis. In prim-planul acestei evolutii, piata de specialitate in hidroizolatii ne ofera numeroase variante cand vine vorba de alegerea materialelor potrivite, in functie de constructia sau suprafata ce se doreste a fi hidroizolata.Experienta ne permite sa recomandam in cunostinta de cauza anumite tipuri de materiale care, datorita modului de aplicare, al proprietatilor deosebite de impermeabilizare, rezistentei sporite sau al pretului accesibil, sunt preferate in lucrarile experte de hidroizolatii.

HIDROIZOLATII TERASE
Solutii tehnice complete si durabileTerasele sunt expuse in mod prelungit la intemperii. Solutiile necesare trebuie sa fie complete si sustenabile. Criteriile de calitate a unei lucrari de hidroizolatii terase la preturi avantajoase presupun impermeabilitate la apa, rezistenta la temperaturi negative, rezistenta sporita la agentii de mediu si stabilitate la temperaturi pozitive.Exista doua tipuri importante de sisteme de hidroizolatii: pentru terase circulabile sau terase necirculabile si in functie de acestea se determina materialul ce trebuie aplicat, astfel ca vorbim despre hidroizolatii PVC, cu membrana hidroizolatie bituminoasa sau pe baza de rasini poliuretanice, iar solutiile tehnice sunt gandite si aplicate in functie de criteriile tehnice ale lucrarii.Pentru orice tip de lucrare de hidroizolatii terase la preturi competitive este recomandata stabilirea initiala a perioadei de lucru si a complexitatii proiectului. Orice investitie inteligenta determina siguranta pentru viitor, de la servicii de hidroizolatii terasa bloc pana la hidroizolatii subsoluri si pentru intreaga integritate structurala a oricarui tip de constructie.

HIDROIZOLATII FUNDATII SI SUBSOLURI
Impermeabilizare pentru protejarea structurii de rezistentaIn Romania, sezonul ploios aduce cu sine inundatii, adesea abundente, iar casele lipsite de hidroizolatii inregistreaza probleme la nivel de structura de rezistenta si amenajare interioara. Asigurarea hidroizolatiei este una dintre cele mai importante etape constructive din ridicarea unei cladiri sigure.Daca o cladire nu este bine hidroizolata la baza, in timp, apa care se infiltreaza prin zidurile subsolurilor conduce catre deteriorarea zidurilor, se instaleaza igrasia si mucegaiul, iar efectele nu pot fi stopate, ci doar atenuate. Hidroizolarea asigura si protejeaza structura de rezistenta a casei, aspectul, estetica si siguranta sanatatii locatarilor. Poate fi considerata o masura preventiva impotriva inundarii subsolurilor, aparitiei igrasiei, petelor de umezeala, nesiguranta instalatiilor electrice etc.

TERASA VERDE
Un spatiu de relaxare la inaltimeIn ziua de azi, ideea de a avea o terasa verde pe post de acoperis este mult mai usor de pus in aplicare decat in anii precedenti datorita dezvoltarii unui sistem cu multiple straturi care protejeaza acoperisul propriu-zis la nivel de hidroizolatii si care asigura toate conditiile necesare dezvoltarii vegetatiei la inaltime.Desi in tara noastra nu este atat de populara precum in alte state europene, in special partea de vest a continentului, terasa verde reprezinta o alternativa pentru acoperisurile gri si anoste care predomina in fiecare oras, o alternativa care aduce beneficii pentru sanatate si pentru simtul estetic.

ACOPERIS VERDE
Ideea de acoperis verde in RomaniaIn timp ce pentru cei mai multi dintre noi, ideea de acoperis verde reprezinta un concept nou, o metoda recent aparuta pe piata de profil, in afara granitelor, mai exact in celelalte tari europene, aceasta este pusa in aplicare deja de cativa zeci de ani. In Germania, 10% din imobile, indiferent de natura lor, au montat un acoperis verde, in timp ce in Elvetia, legile prevad ca orice acoperis a carui suprafata depaseste 500 mp sa dispuna de acest tip de sistem. In Romania, lipsa de informare cu privire la aceasta solutie si numarul foarte mic al firmelor care ofera astfel de servicii au dus ca ideea de acoperis verde sa ramana in acest stadiu… de idee, mult prea putine cladiri sau spatii rezidentiale avand posibilitatea de a se „mandri” cu un astfel de acoperis.

HIDROIZOLATII MEMBRANA BITUMINOASA
Principala solutie pentru prevenirea infiltratiilor. Metoda clasica de impermeabilizare a cladirilor, mai exact a teraselor si acoperisurilor de cladiri, ramane cea de efectuare a unor hidroizolatii membrana bituminoasa. Asternerea unui covor negru format din bitum a fost, si probabil va ramane cel putin in viitorul apropiat, principala solutie pentru prevenirea infiltratiilor de apa in structura acoperisurilor, si ulterior in interiorul imobilelor respective.Membranele bituminoase se folosesc pentru prevenirea infiltrarii apei in cadrul elementelor de constructie, acoperisuri, terase, fundatii, subsoluri, tuneluri etc. Membranele hidroizolatiilor bituminoase sunt ideale pentru refacerea hidroizolatiilor la terasele cladirilor vechi si realizarea hidroizolarii teraselor noi necirculabile sau circulabile.

HIDROIZOLATIE TERASE CU MEMBRANA PVC
Flexibilitate, montaj rapid si simplu, aderenta perfectaHidroizolatia PVC se foloseste intr-o suita de aplicatii, cele mai cunoscute fiind cele de acoperisuri si tancuri sau rezervoare cu apa curata. Aceasta solutie moderna este potrivita pentru terase orizontale si inclinate, sisteme balastate sau vizibile, acoperiri industriale in sarpanta si multe altele.Membrana PVC se fixeaza mecanic si apoi prin termosudare (lipire cu aer cald) formand legaturi omogene, de capacitate portanta ridicata. Membrana hidroizolatie pe baza de PVC este rezistenta la razele ultraviolete si la atacul oricarui organism biologic: fungii, spori, bacterii etc. Hidroizolatiile PVC sunt preferate pentru suprafetele care trebuie mentinute curate si ferite de orice deteriorare biologica, oferind o impermeabilizare de calitate, rezistenta la bioorganisme si la intemperii.

HIDROIZOLATIE CU MEMBRANE POLIURETANICE
Etanseizare exemplara si rezistenta in fata factorilor de mediuStructurile de hidroizolatii poliuretanice (proces realizat prin polimerizarea anumitor compusi chimici specifici) sunt produse ce se aplica in stare lichida. In plus, revolutioneaza domeniul membranelor protectoare fabricate destinate suprafetelor fabricate din beton. Acestea sunt recomandate datorita modului foarte simplu de aplicare.In urma procesului de osmoza dintre rasinile poliuretanice si alte substante sau compusi chimici, este obtinut un anumit tip de membrana remarcabila, din punct de vedere al proprietatilor intrinseci pentru hidroizolarea suprafetelor foarte rapid. Rezultatele sunt exceptionale si prezinta durabilitatea si calitatea necesare pentru protectia impotriva factorilor nocivi de mediu.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Galerie:

Postari asemanatoare