Cine sunt liberalii gorjeni care din postura de deputat, vor implementa proiectul #DezvoltamRomania ?

 Cine sunt liberalii gorjeni care din postura de deputat, vor implementa proiectul #DezvoltamRomania ?
Distribuie sa vada si prietenii tai

Daca Senatul este considerat for decizional, nici rolul Camerei Deputatilor ca si prima camera nu trebuie subestimat. Practic, la Camera Deputatilor se primesc initiativele legislative, se dezbat si au loc pronuntarile asupra proiectelor de legi, propunerilor legislative pentru ratificarea tratatelor sau a altor acorduri internationale si a masurilor legislative ce rezulta din aplicarea acestora, precum si asupra anumitor proiecte de legi organice, enumerate expres si limitativ de Constitutie. Ba chiar, pentru proiectele de legi si propunerile legislative de nivelul legilor ordinare—altele decat cele care privesc tratatele, acordurile internationale si masurile legislative ce rezulta din aplicarea acestora, precum si pentru proiectele de legi organice, altele decat cele prevazute de art.75 alin.(1) din Constitutie—Camera Deputatilor se pronunta in calitate de Camera decizionala.

Alegerea deputatilor gorjeni care sa aiba puterea si dorinta de a reprezenta realmente interesele judetului este cu siguranta un act de mare responsabilitate. Prin urmare, este indicat sa votam informati si sa ne cunoastem bine optiunile.

Dan Valceanu – este si va continua sa fie un fervent sustinator al actelor normative pro CEO, pro Gorj

Partidul National Liberal Gorj acorda in continuare incredere deputatului si vicepresedintelui Dan Valceanu pentru ocuparea fotoliului de deputat in viitoarea legislatura.

Dan Valceanu: „In 2016 am fost ales presedintele PNL Gorj. In acelasi an, cu sustinerea colegilor si voturile gorjenilor am devenit deputat in Parlamentul Romaniei si vicepresedinte in cadrul conducerii centrale a Partidului National Liberal. In Parlament sunt membru al comisiilor Buget, Finante si Banci, Munca si Protectie Sociala si Afaceri europene si detin functia de vicelider al grupului parlamentar PNL.

De-a lungul celor patru ani am avut 56 de luari de cuvant in 44 de Sedinte. Am fost initiator sau coinitiator la I04 propuneri legislative, din care 24 au fost promulgate legi. Am reusit sa reduc varsta standard de pensionare cu 2 ani pentru locuitorii localitatilor din judetul nostru, care traiesc in zonele afectate da minerit si producerea energiei pe carbune.

Imi doresc sa vad ca tot judetul incepe sa se dezvolte cu aceeasi viteza cu care s-a dezvoltat orasul Rovinari.

Am schimbat legislatia, astfel incat, copiii bolnavi de cancer sa poata primi indemnizatia de boala pana la varsta de 18 anii. Obiectivul PNL este ca urmatorii patru ani sa insemne dezvoltarea Romaniei si a Gorjului, cu 80 de miliarde de lei fonduri nerambursabile, pe care le vom obtine in acest mandat. 

Pecingina Gheorghe – profesionist cu o ampla experienta in domeniul juridic ocupa locul secund

Candidatul liberal aflat pe locul 2 pe listele pentru Camera Deputatilor ocupa in prezent functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice (MFP).

Pecingina Gheorghe : „Am 42 de ani si o experienta de peste 19 ani in domeniul juridic. De-a lungul timpului, am reprezentat in instanta mii de persoane, unora oferindu-le asistenta juridica gratuita.

Am reusit sa creez practici la nivel national (cauza Nisipeanu vs. Romania) si sa castig procese pe care toti le considerau pierdute.

Din ianuarie 2020 sunt secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, de unde am facilitat finantarea unor proiecte importante. Numai in Gorj au fost salvate peste 8.000 de locuri de munca prin implementarea Programului IMM INVEST, gestionat de Ministerul Finantelor Publice. Au aplicat pentru granturi de peste 230 de milioane de lei un numar de 873 de firme din Gorj, acest program de finantare fiind cel mai mare ajutor din ultimii 30 de ani pentru mediul privat din Romania.

Cunosc foarte bine problemele cu care ne confruntam, am fost implicat activ in viata politica si sociala a judetului. Avem nevoie de o strategie coerenta, care sa fie sustinuta de o echipa puternica formata din profesionisti. Stiu sigur ca toti candidatii Partidului National Liberal sunt profesionisti, oameni care au reusit sa faca performanta in domeniile in care activeaza, iar Gorjul trebuie sa fie galben din decembrie.”

Iulian Popescu – ales de peste 30 % din gorjeni pentru functia de Presedinte al CJ Gorj, tanarul antreprenor se regaseste pe pozitia 3 in liste

Despre competentele si realizarile omului Iulian Popescu s-a vorbit in campania anterioara, cand peste 30% din alegatori intelegand potentialul urias al proiectelor sale, l-au creditat cu votul lor de incredere.

Iulian Popescu: „Am 38 de ani si, in urma cu 16 ani, am fondat o companie in domeniul IT, am creat aplicatii software utilizate in tara si strainatate, iar recent am fost ales consilier judetean. Dupa o campanie in care am revitalizat discursul din spatiul public, prin abordarea diferita a problemelor si nevoilor oamenilor, mi-am luat angajamentul de a indrepta dezbaterile spre subiecte de interes real pentru cetatean si pentru a genera schimbari pozitive in administrarea judetului. Pentru ca sunt preocupat de viitorul tinerilor si de educatie, am infiintat, in urmd cu 9 ani, Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie, prin care am implementat proiecte de scolarizare, antreprenoriat si publicare de carte.

Am intrat in politica acum cateva luni fara sa stiu la ce sa ma astept. Am gasit multa dezamagire in randul gorjenilor si o lipsa de incredere fata de politicieni. Pentru mine, esenta activitatii politice este interactiunea cu oamenii si cladirea unei relatii bazate pe incredere. Simt ca am energia si determinarea noii generatii de a lasa o amprenta in acest judet. Respect experienta si valorile vechii generatii,  care inseamna spirit de sacrificiu,  determinare, putere de munca si patriotism.”

Denisa Suta – jurnalist de profesie si om politic de peste 8 ani ocupa locul 4 pe listele liberale

Denisa Suta: „De profesie sunt jurnalist. Am hotarat. in urma cu 8 ani, sa ma implic in politica fiind convinsa ca pot face mai multe lucruri bune si pot indrepta altele. Am ales sa fac si nu doar sa relatez despre ce fac altii. M-am alaturat, cu incredere si speranta, unor oameni in care cred si impreuna am devenit o echipa puternica. In prezent sunt managerul interimar al Muzeului National „Constantin Brancusi’, o institutie noua, care va deveni un punct de reper pentru viitorul turistic si cultural al Gorjului. ”

Dinel Fumarel – antreprenor de succes de aproape 3 decenii ocupa pozitia cu numarul 5

Dinel Fumarel: „Am 52 de ani, sunt economist si activez in mediul privat din anul 1992. Unul dintre cele mai importante obiective ale mele este sa modific legislatia in domeniul transportului rutier de marfuri pentru ca, spre deosebire de situatia din alte state europene, Romania nu acorda facilitati intr-un domeniu esential in economie. Imi doresc o legislatie simplificata pentru mediul privat si am incredere ca, impreuna cu echipa PNL Gorj, vom schimba perceptia despre mediul privat autohton.  Experienta dobandita in cei peste 28 de ani de antreprenoriat va fi pusa in slujba gorjenilor si romanilor in general.”

Sorin Ivan – lider si om politic, cu 25 de ani vechime in minerit candideaza din pozitia 6

Sorin Ivan : „Am 49 de ani si de 25 de ani lucrez in minerit, in Complexul Energetic Oltenia, avand functii de executie si conducere la carierele Rosiuta si Lupoaia din Motru. Am indeplinit si functia de consilier al municipiului Motru, reusind sa promovez proiecte de hotarare importante pentru comunitate. Sunt convins ca fac parte din cea mai buna echipa politica a judetului.”

Robert Radutoiu – energia si ambitia noii generatii liberale este reprezentata de Robert Radutoiu, din pozitia 7

Robert Radutoiu : „Sunt student si presedintele organizatiei de tineret a PNL Gorj. Cred ca aceasta este generatia care va contribui major la recladirea Romaniei si militez pentru implicarea tinerilor in politica si in societate. Sub coordonarea mea, echipa TNL Gorj a organizat numeroase actiuni umanitare. In Parlamentul Romaniei voi sustine temele principale care-l preocupa pe tineri, precum oportunitatile de invatare si dezvoltare profesionala, dar mai ales solutii pentru reducerea numarului lui celor care aleg sa plece din tara.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare